" KARASU 'DA KARA CUMA "

" KARASU 'DA KARA CUMA "
28 Nisan 2024 - 21:40 - Güncelleme: 28 Nisan 2024 - 22:04
Karasu’da Kara Cuma!

Karasu’da 31 Mart Seçimleri ile yeniden başkanlık koltuğuna oturan Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı’nın aldığı işçi çıkartma kararı 300’e yakın çalışanı olan Karasu Belediyesi’nde çalışanlarının üzerine adeta kabus gibi çöktü. 
Edinilen bilgilere göre 3 hafta boyunca her Cuma işçi çıkartacağını yakın çevresine söyleyen Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı geçtiğimiz hafta 11 bu hafta ise 9 kişinin işine son verdi. Çalışanların bir kısmını telefonla bizzat arayarak işten çıkartan Başkan Sarı, bazı çalışanların işhaddini ise attığı kısa mesajlar ile feshetti. 
Göreve geldiği ilk dönemde de işten çıkarttığı 120’ye yakın işçi nedeniyle büyük tepki toplayan daha sonrada 80’e yakın yeni personel alan Karasu Belediye Başkanı Sarı 31 Mart sonrası oturduğu koltukta kendisine çok yakın olan bazı isimlerinde gözünün yaşına bakmadı. 
Sarı yeni dönemin başlaması ile Şoförü Cahit Eftel Küler'i hizmetli yaptı, koruması Gökhan Bayrak'ı ise direk işten attı. Geçtiğimiz Cuma gerçekleşen işten çıkartmalara dün de yenileri eklendi. Sarı’nın yakın çevresine gelecek Cuma günüde işten çıkartmalara devam edeceğini söylediği öğrenildi. 
İşten çıkartılan onlarca işçinin herhangi bir sebep sunulmadan işakitlerine son veren Karasu Belediye Başkanı İshak Sarı ve AK Parti Karasu İlçe Başkanlığı arasında da soğuk rüzgarların estiği gelen bilgiler arasında.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum