ÜLKE POSTASI GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ İŞ İNSANI ŞEFİK ARMAN'DAN BAYRAM MESAJI

ÜLKE POSTASI GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ İŞ İNSANI ŞEFİK ARMAN'DAN BAYRAM MESAJI
09 Nisan 2024 - 11:39 - Güncelleme: 09 Nisan 2024 - 11:47
ÜLKE POSTASI GAZETESİ İMTİYAZ SAHİBİ İŞ İNSANI ŞEFİK ARMAN'DAN BAYRAM MESAJI 
 
Tüm İslam Alemini ve Tüm Dünya İnsanlığını en kalbi duygularımla, sevgi ve saygıyla selamlıyor; mübarek Ramazan Bayramınızı cani gönülden tebrik ediyorum.
 
Bayramın; Ülkemize, Milletimize, İslam âlemi ve tüm insanlığa barış, huzur ve esenlikler getirmesini diliyorum.
 
Bir taraftan Ramazan’ı uğurlamış olmanın hüznü, diğer taraftan da insana ait tüm güzelliklerin sembolü olan bayrama ulaşmanın sevinci yaşıyor olmalıyız.
 
Rabbimize millet olarak bizleri sağlık ve afiyet içinde bir Ramazan Bayramı’na daha kavuşturduğu için hamd ve şükür ediyorum.
 
Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, ezelden ebede giden kardeşliğimizi yenilediğimiz müstesna günlerdir.
 
Rabbimizin gönüllerimizi yumuşattığı bu özel günler, Aynı zamanda kırgınlıkların giderilmesi, küskünlerin barışması için de önemli fırsatlardır.
 
Bayram sevincini yaşarken; aynı vatan toprağını paylaştığımız hastaları, muhtaçları, düşkünleri, yaşlıları, ülkemize sığınan mazlumları lütfen unutmayalım.
 
Karşılığını Allah’tan bekleyerek, Rabbimizin bizlere verdiği nimetleri ihtiyaç sahipleriyle paylaşalım, onlara da yardım elimizi uzatalım.
 
Milletimizin tüm fertlerinden, bu Ramazan Bayramını hangi kökene, inanca, meşrebe sahip olursa olsun, 85 milyonun kucaklaştığı, helalleştiği bir “büyük kardeşlik şölenine” dönüştürmesini temenni ediyorum.
 
Bunu başardığımızda, aramızdaki dostluk ve kardeşliği güçlendirdiğimizde Allah’ın izniyle üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.
 
Rabbim’den, içinde bulunduğumuz mübarek günler hürmetine, ülkemizin ve milletimizin önünü açmasını, ufkunu aydınlatmasını niyaz ediyorum.
 
Bayram dolayısıyla yola çıkacak sürücülerimizden hem kendilerinin hem sevdiklerinin hem başkalarının canlarını tehlikeye atacak adımlardan kaçınmalarını, trafik kurallarına Kendi kuralları ile değil Tamamen trafik kurallarına harfiyen uymalarını bekliyorum.
 
Başta şehitlerimizin Anneleri, Babaları ve Gazilerimiz olmak üzere kıymetli büyüklerimin ellerinden öper ve tüm İslam âleminin Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum.
 
Şeker tadında geçmesini arzu ettiğimiz Ramazan Bayramımız mübarek olsun.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum