Şeytanı ayrıntıya gizlemişler?

Trump yaptığı basın toplantısında, Sanki öylesine kurmuş gibi,Fikir yürütüyormuş gibi birkaç cümle kurdu. Bu cümleler, birçok insana saçma gelebilir, Hatta bu konuşma insanlar arasında dalga konusu bile olabilir. Lakin sonuç olarak Donald trump'ın özellikle masonik yapılanma tarafından yıllar öncesinden hazırlanmış bir proje olduğunu bilenler, onun gelişi güzel bir cümle kurmayacağını, Kuracağı cümlelerin bizatihi kendisine ezberletildiğini çok iyi bilirler....

Şeytanı ayrıntıya gizlemişler?
29 Nisan 2020 - 21:26 - Güncelleme: 29 Nisan 2020 - 21:50
Trump bu konuşmasında,Virüse çare olarak, ilk önce ultra violet ışığın vücuda verebileceğinden, Sonrasında İse konuyu geçiştiriyorsun gibi yaparak vücuda dezenfektan enjekte etmek ten bahsetti. 
Hatırlayın bakalım, bu hastalığın adından bahsedilmeye başladığı günden beri, medyada en çok dile getirilen mevzu neydi"DEZENFEKTANLAR"Kimimiz bu konuyu dalga geçerek konuştuk, kimimiz çok ciddiye aldık. ilk iş olarak Market ve eczane raflarındaki dezenfektanlara saldırdık. Asıl itibariyle irdelendiğinde dezenfektan olayının bir adım Ötesini görmek içten bile değil."Medya bir silahtır ve bu silahı düzgün kullanmayı bilmezseniz o silah Başınızda patlar
"DÜNYAYI YÖNETEN MEDYA ORGANLARININ TAMAMI MASONİK YAPILANMANIN ELİNDE ONLAR BİZE NEYİ YAPTIRMAK İSTERLERSE MEDYADA ONU KONUŞTURURLAR"
Ha işte... Tam da o noktaya geldik.. 
Adamlar bize tanıdığımız kelimelerle tanımadığımız bir sistemi sokuşturmayı planlıyorlar, burada bildiğimiz ve sürekli olarak Medya aracılığıyla kafamıza sokulan kelime ne..? "DEZENFEKTAN"... Adam önce, "ULTRA VİOLET" ışık türünden dem vuruyor, Bu ışığın vücuda verilmesinin hastalığa iyi geleceğinden dem vuruyor, hemen arkasından cümleyi geçiştiriyor, konuyu herkesin bildiği bir noktaya getiriyor, olayı dezenfektana bağlıyor. Vücuda dezenfektan verilmesi halinde bu işin çözümlenceğinden bahsediyor, toplum içinde herkes ‘’ultraviyole’’ ışığını dezenfektan olarak bildiği için hiçkimse asıl olaya uyanmıyor…


Trump'ın Aslında vurgulamak istediği şey, ‘’ultraviyole’’ ışığı değil, kurduğu cümlede de zaten ‘’ultraviyole’’ demiyor. ‘’ULTRA VİOLET’’ diyor. Ama yine kimse duruma uyanmıyor, Trump konuşmasında ‘’ultra violet’’ ışın türünün bir dezenfektan olduğunu ve bu dezenfektanın vücuda verilmesi gerektiğini vurguluyor. Ama herkes adamı orada tiye alıyor. Adam resmen medyayı kullanarak, ilk kez ‘’ULTRA VİOLET’’ ışın türünü çaktırmadan milletin kafasına sokuyor. Bunun konuşulmasını ve yazılmasını sağlıyor. Fakat çok az insan bu olaya uyanabiliyor. Oradan bir gazeteci de çıkıp " Hayırdır bilim adamı değilsin ilim adamı değilsin o bilgiyi senin kulağına kimler üfürdü kimlerin sözcülüğünü yapıyorsun, milletin kafasına Mavi ışık projesinimi sokmaya çalışıyorsun" demiyor.

İlerleyen satırlarda "MAVİ IŞIK PROJESİ" dediğimiz projenin ne olduğunu, nasıl bir tehlike olduğunu izah edeceğim, Lakin yeri gelmişken, trump'ın yaptığı konuşma ile alakalı olarak Bir diğer önemli konuyu vurgulamak istiyorum. Konuşmayı dinleyen herkes, trump ın kurduğu cümleyi ‘’ULTRA VİOLE’’ gibi algılamış olabilir. Fakat adam üzerine bastıra bastıra ‘’ultraviyolet’’ dedi. Dikkat edin ‘’ultraviyole’’ demiyorum, ‘’ultra violet’’ diyorum. Çünkü Ultraviyole ışık başka şeydir. ‘’Ultraviolet’’ ışık başka şeydir.
 


‘’Ultra viole’’ Işık, bizim şu anda hastanelerde laboratuvarlarda ameliyathanelerde, mikrobik yapıyı dezenfekte etmek için kullandığımız bir ışık türüdür. Fakat adam bu ışık türünden bahsetmiyor, bu ışığın biraz değişiği olan son günlerde masonik yapılanma tarafından medya kullanılarak sıkça dillendirilen mavi ışıktan bahsediyor.
‘’Ultra Violet’’, mor alev ışığını anlatmak için kullanılır. Belkide bunu mavi ışık olarakta algılayabiliriz. işte algı oyunu dediğimiz şey de, tam da bu noktada devreye giriyor. 

Peki nedir "MAVİ IŞIK PROJESİ"..


‘’MAVİ IŞIK PROJESİ’’, Toplumların manipüle edilerek, tek bir kurşun bile atmadan idare altına alınması projesidir. Yani İnsanlara tek bir inanış benimsetmek veya onları kendi çıkarları için kullanmak üzere tasarlanmış bir projenin adıdır mavi ışık projesi. 
Hani insanlara çip takılacak demiştikya, işte buda bu olayın bir benzeri ver millete ışığı, ver ağızlarına kaşığı, istediğini istediğin gibi yedir projesinin adıdır mavi ışık projesi bir diğer adıyla ‘’ULTRA VİOLET IŞIK PROJESİ’’.
Yazının başında ne demiştim..
"MEDYA MASONİK YAPILANMANIN ELİNDEKİ TEHLİKELİ BİR SİLAHTIR SİLAHTAN SIKILAN KURŞUNA KARŞI , VAKTİNDE BİR KALKAN OLUŞTURMAZSANIZ VEYAHUTTA TARTIŞMA PROGRAMLARINDA ÜÇ BEŞ DANGALAĞI ÇIKARTIP ASIL KONUŞULMASI GEREKENLER YERİNE, SAÇMA SAPAN KONUŞMALARLA MİLLETİN BEYNİNİ HALLAÇ PAMUĞUNA ÇEVİRMESİNE İZİN VERİRSENİZ, HALK ASIL TEHLİKEYE UYANMAZ VE O KURŞUN, TOPLUM OLARAK HEPİMİZİN BEYNİNİZİ PARÇALAR" Siz saçma sapan siyasi ve ticari konuları gündeme getireceğinize, toplumsal bir bilinç oluşturacağınıza, oturup kalkıp "KAÇ KİŞİ ÖLDÜ DEZENFEKTAN TEMİZLİK" Konuşursanız, adamlar ‘’ultraviyolet Işınları’’ ile sadece beynimizi değil. Tüm bedenimize  geçirir ki, o vakit seyreyleyin cümbüşü. 
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum