Kandil Düştü, TSK Kandil'i ele geçirdi?

Dün itibariyle kandil tarihinde ilk defa düştü, kuzey ıraktaki hakimiyet TSK'nın kontrolüne geçti...

28 Nisan 2020 - 23:51 - Güncelleme: 29 Nisan 2020 - 02:13
Bildiğiniz üzere uzun zamandır Türk Silahlı kuvvetleri o topraklarda pençe Harekatı'nı devam ettiriyordu, bu işin bir de bilmediğiniz yanı var.

PKK'nın Kuzey ıraktaki hakimiyeti TSK'nın kontrolüne geçti?

Bu da işin bilmediğiniz tarafıydı. Yeryüzü hiçbir zaman yeryüzünden idare edilmemiştir.  bugüne kadar, kafir cinlerle, şeytanlarla ve boyutlar ötesi yaratıklarla işbirliği yaparak dünyayı yönetenler, bugünden sonra, Rabbimin Tokatını yiyecekler. bugünden sonra Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Yer ve Gök Rabbimin vadini tamamlamak için Emir aldı..Şimdilik diyeceklerim bu kadar..

Hatırlarsanız, 13 nisan da yaptığım paylaşımda "pozisyon alın, Kuzey Irak karışacak. Bunun dışında. Beklenmeyen depremler yaşanacak. Sakin olun..Ayın 14'ü demiştim ya. Ha işte..gün o gündür. saatler kaldı..Kehf suresinin ilk ve son on ayetini ezberleyiniz..Bol bol fetih suresi ve ayetel kürsü okumayıda ihmal etmeyiniz.." demiştim.


Evet. Dün itibariyle kandil tarihinde ilk defa düştü, kuzey Irak'taki hakimiyet TSK'nın kontrolüne geçti, bildiğiniz üzere uzun zamandır Türk Silahlı kuvvetlerimiz o topraklarda pençe Harekatını devam ettiriyordu. Sadece TSK mı. Tabiki hayır. MİT'te o bölgede yaptığı özverili çalışmalarıyla aktif bir şekilde TSK mensuplarımıza yardım ediyordu.

TSK'nın Kuzey Irak'ta bir kaç ay önce başlattığı Pençe harekatları ve özellikle Kandil’deki nokta operasyonlar, terör örgütü PKK’yı yok olmanın eşiğine getirdi. Örgütün, güvenli olduğunu düşündüğü bölgelerde de tarihinde ilk kez hakimiyetini kaybetmesini sağladı. Ayrıca, örgütte, Koronavirüs nedeniyle üst düzey teröristlerin tamamen izole edilmesi de örgüt içinde dağılmalara neden oldu. Tabii Ki. Bunlar bildiklerimiz ve gördüklerimiz. bu işin bir de bilmediğiniz yanı var. NİSAN AYININ İKİNCİ YARISINDA GÖKYÜZÜNDEN DE YİĞİTLERİMİZE ÇOK BÜYÜK DESTEK EKİPLER GELDİ... Bu da işin bilmediğiniz tarafıydı. yeryüzü hiçbir zaman yeryüzünden idare edilmemiştir. bugüne kadar, kafir cinlerle, şeytanlarla ve boyutlar ötesi yaratıklarla işbirliği yaparak dünyayı yönetenler, bugünden sonra, Rabbimin Tokadını yiyecekler. bugünden sonra Hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 6 Yorum
  • Ersoy oğuz
    3 yıl önce
    Amerikalılar barzaniyle PKK yi barıştırdı..PKK tasfiye edecekler..ön planda YPG olacak..Türkiye'ye PKK tasfiye edildi..ypgle oturan en azından ses çıkarmayın denecek..
  • Mustafa 32
    3 yıl önce
    Birde içimizdeki kandil sevicileri temizletmek darbe tellalı din düşmanı kâfirleri temizletmek ülkem hak ettiği yerlere ulaşacaktır inşaallah
  • Mircan kullebi
    3 yıl önce
    Sıra meclisdeki şerefsiz asıl pkk lıları indirmede
  • Sakaryalı
    3 yıl önce
    Biz demedikmi o kandili başınıza yıkarız diye daha bu başlangıç girdiğiniz bütün delikleri tıkayacaz sizide o deliklerin içine gömecez Allahın izniyle.
  • ismail şafi
    3 yıl önce
    Bu tür haberler bir kaç gündür sosyal medyada yayınlanıyordu lakin itibar göstermiyorduk, TSK nın kuzey ırak ve suriyede ve ayrıca libyada büyük başarılar aldığını zaten biliyorduk. allahım ordumuzu muvaffak eyler inşallah
  • dobra adam
    3 yıl önce
    Ya ALLAH bismillah. Kuzey ırakta zaten sessizce bir harekat vardı ve bu haberi bekliyorduk.