Sakarya'Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZER' Yerel Seçimler için Aday adaylığını açıkladı.

1972 yılı Sakarya' Kaynarca doğumlu Olup Kaynarca eski eşraflarından Mehmet Özer’in oğludur. İlk Öğrenimini Kaynaeca' Uzakkışla İlkokulu,da ve ortaöğretimini Kaynarca' Büyükyanık ortaokulu, Lise öğrenimini'de Kaynarca Lisesin'de akabinde Sakarya Sağlık Meslek Lisesinde okuyan Özer' Lisans Programını ise Bülent Ecevit Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesin'de Tamamlamıştır. Memuriyete 1994 Yılında Sakarya Karasu Devlet Hastanesin'de Sağlık Teknikeri olarak başladı. Sonrasında Toyata "SA" Devlet Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesin'de yönetici görevi yaptıktan sonra 2019 yılında Sakarya' Kaynarca Belediyesi Başkan Yardımcılığı kadrosuna naklen ataması yapıldı. Halen Kaynarca Turnalı Mahallesinde İkamet etmekte olup 2 çocuk babasıdır.

Sakarya'Kaynarca Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZER' Yerel Seçimler için Aday adaylığını açıkladı.
15 Kasım 2023 - 10:14 - Güncelleme: 15 Kasım 2023 - 10:42


Değerli Sakarya'Kaynarca' halkım, sevgili hemşehrilerim;  
4 Yıldır Onur ve Gururla yürüttüğüm Kaynarca Belediye Başkan yardımcılığı görevimden bugün itibari ile istifa etmiş bulunmaktayım. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde Kaynarca Belediye Başkan Aday Adaylığı için 15.11.2023 çarşamba(yarın) 14:00’da Ak Parti Kaynarca İlçe Başkanlığımıza başvurumu gerçekleştireceğim. Birlik,beraberlik,kardeşlik dolu,milletçe her zaman daha güzel ve umutlu bir seçim geçirmeyi diliyorum. Değerli halkımızın bilgisine sunar, dua ve desteklerinizi beklerim. Sevgi ve saygılarımla. 

Mustafa ÖZER 
AK PARTİ KAYNARCA BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI

Sakarya'Kaynarca Belediye Başkan' Aday Adaylığını açıklayan Başkan Yardımcısı Mustafa ÖZER' Kaynarca' ya yeni Visyonumuz; ve Misyonumuz ile farkındalık yaratmak için Kaynarca'lı Hemşehrilerimizi ; Nefsi ve Menfi Duygularımızla değil Liyakat ve Adalet Misyonumuz'la yönetmeye talip olup Kaynarca'lı hemşehrilerinin' Oylarına Talib olduğunu ifade ederek Mustafa ÖZER' Kaynarca Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum