TRUMAN DOKTRİNİNDEN TRUMP'A DÖNÜK DARBE HAZIRLIĞI?

Binnur Günay / Ülke Postası 1947 yılında Coni'nin başkanı Harry Truman'ın malum doktrinlerini bilirsiniz

TRUMAN DOKTRİNİNDEN TRUMP'A DÖNÜK DARBE HAZIRLIĞI?
18 Aralık 2017 - 23:40
Binnur Günay / Ülke Postası
1947 yılında Coni'nin başkanı Harry Truman'ın malum doktrinlerini bilirsiniz. O dönem Coni'nin yeni güvenlik konsepti gereği politikalarını gözden geçirip Sovyet tehdidi karşısında çıkarlarını korumak adına deklare ettiği bir doktrin vardı.
Aradan geçen zaman da Coni 2017 yılında bir diğer başkanı Trump'a yeni güvenlik konsepti gereği çıkarlarına tehdit gördüğü deklarasyonu yayınlayarak inisiyatifi yine Siyonizm ekseninde alma çabasında.
Truman dönemi Siyonist yaptırım ne ise o dönemki yeni kurulmuş İsrail'i de içine alan bir saha hakimiyetinin kararlılığını gösteriyor.
Mevcut tehlikenin rengi İslam'a ve Coni emperyalizmine karşı bir başkaldırıya dönüştü.
O gün İsrail'i ve Siyonizmin çıkarına hizmet eden Truman ne ise bugün de Trump'un aynı misyonla hareket ettiğine şahit olduk.
Ancak bu kez daha farklı bir açılımla oldu.
Trump'ın gerçek manada Siyonizme sunacağı imkanların yeterli olamayacağına kanaat getiren Siyonizmin aktörleri Trump'un koltuğunu istiyorlar.
Bir nevi açıklanan Trump doktrinin gerçek amacının ABD merkezli darbe mekanizmalarına dönük bir savunma kararlılığı ve önlemi aldığı izlenimini sergiliyor.
Görünen o ki darbelerden medet uman emperyalizmin Siyonist üst akıl aktörleri gidişatın çöküşü hızlandıracağı sonucunda karar kılmışlar.
Tapınak şövalyeleri ve Siyonizm elele Trump idaresindeki birleşik şirketler topluluğunu darmadağınık edecek!
Tek çıkar yol var. İslam merkezli provakasyonel saldırılar ve işgaller! Trump'ı bu noktada ikna etmeye çabalıyorlar.
Trump'ın mezarlıktan geçerken ıslık çalması bundan...

Binnur Günay / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum