HACAMAT OLMANIN FAYDALARI?

Uzun zamandan beri ALTERNATİF TIP üzerinde bir çok araştırma yapmaya başladım

HACAMAT OLMANIN FAYDALARI?
19 Aralık 2017 - 11:08 - Güncelleme: 29 Ocak 2018 - 00:56

Uzun zamandan beri ALTERNATİF TIP üzerinde bir çok araştırma yapmaya başladım. Daha önce yapılan araştırmaları inceledim araştırdım. Baktım ki günümüzde tıbbın aciz kaldığı bir çok hastalığın tedavisi ALTERNATİF tıpla çare bulunmaktadır. Bunlardan yüzlerce örnek sıralamak mümkündür. Rabbimiz dert vermiş ama mutlak olarak!.. verdiği derdinde dermanını yaratmış. Yüce ALLAH yaratmış olduğu bitkileri, meyveleri, sebzeleri, ağaçları, otları, gülleri, çiçekleri,böcekleri boşuna yaratmamış. Sadece süs olsun diye yaratmamış. Misalmı sadece bir tek misal vereyim. BAL ARISI kücücük bir canlı ama yaptığı balın şifası bin bir derde deva olduğunu hepimiz bilmekteyiz.

ALLAH hiç bir şeyi tesadüf yaratmamış. Mutlak olarak evrende yarattığı canlı cansız bütün her şeyin, bizim bilip bilmediğimiz bir görevi vardır. İnsan oğluna düşen canlı veya cansız varlıkların yada nesnelerin tümünü YARADANIN boşuna yaratmadığını idrak etmesidir. Yukarda belirtiğim gibi ALTERNATİF tıp araştırmalarım neticesinde HACAMAT’ın çok büyük faydasına rastladım.
Öncelikle hacamat nedir?
hacamat'ın insan vucuduna faydaları nelerdir?
Biraz bu konuyu detaylandıralım.

HACAMAT kısacası derimizin altında birikmiş, vücuttaki toksin kanın kupalarla vakkumlanarak derimizin altında birikmiş pis kanın dışarı alınması işlemidir. HACAMATI sevgili peygamberimiz de zaman zaman şifa niyetine yaptırmış ve şiddetle bizlere tavsiye ettiği faydalı bir metodudur. Derimizin altında biriken kan özelliğini yitirmiş koyu renkli pelte kıvamında olup bağışıklık sistemimizi olumsuz yönde etkilediği gibi bir hastalıklara da davetiye çıkarmaktadır. HACAMAT işlemini bu işin ehli olan uzman kişilere yaptırmanızı tavsiye ediyorum. Bu işin ehline yaptırınca ağrı, sızı,acı hissetmezsiniz bir çok faydasını da hemen anında hissedersiniz. Vücudunuz rahatlar bütün toksinleri dışarı atar. Hacamatı yılda en az iki kere yaptırmakta çok büyük fayda bulunmaktadır.

HACAMATIN GENEL FAYDALARI:
1: Bağışıklık sistemimizi güçlendirir, vücudumuza müthiş direnç sağlar.
2: Kanımızda birikmiş ağır metal ve toksinlerin dışarıya atılmasını sağlar.
3: vücudumuzdaki şişkinlikleri ve ödemi yok eder.
4: Kan üretimini yapan organlarımızı uyarız daha fazla çalıştırır.
5: Beyin fonksiyonlarını yani hücrelerini canladırır.
6: Vücuttaki şiddetli ağrıları giderir.
7: Vücudumuzda ilerde oluşabilecek bir çok hastalıkları önler tedbir alır.
8: BEL VE BOYUN FITIĞI, eklem ağrıları, karaciğer, kalp hastalıkları ve bir çok kronik hastalıklarına faydalıdır.
9: Göze canlılık verir , gözümüzün görme kabiliyetini artırır. Özellikle ense kısmından hacamat olan bir kimse gözünün görme farklılığını hemen hisseder.

HACAMAT’ın faydasını son zamanlarda SAĞLIK BAKANLIĞI da onaylamış olup bir çok hastahanelerde yapıldığını duydum. Bu kadar faydalı bir şifa yöntemini bizzat kendim denedim çok faydasını gördüğümden dolayı siz okurlarımla paylaşmak istedim. Eminim bir çoğunuzda zaten biliyorsunuz ama ben yinede bir hatırlatmak istedim. SAĞLIK HER ŞEYİN BAŞIDIR.KALIN SAĞLICAKLA

ARAŞTIRMACI GAZETECİ YAZAR, ŞAHİN ŞİMŞEK / ÜLKE POSTASI


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum