Son yılların Coni bahaneleri.?

Özgür bir devletin kiminle ilişki kuracağına, kiminle dost olacağına Kovboy Coni karar veriyor, hele Çin ile Rusya ile Coni'den izinsiz ilişki kuranın vay hâline, bir fikir vermesi açısından aşağıda Suudi Kralı Selman'ın Çin ve Rusya ile ilişkileri hakkında bilgilendirme maksatlı akıntıya yer verdim. ..

Son yılların Coni bahaneleri.?
05 Mart 2021 - 01:44 - Güncelleme: 05 Mart 2021 - 05:15
Analiz: Fahrettin YEŞİL
Coni Türkiye için S-400'leri bahane ederken, Suudi için Kaşıkçı cinayetiyle amacına ulaşmaya çalışıyor. 

Kaşıkçı cinayetini şantaj malzemesi olarak kullanan Coni sana bu aklı kim verdi, Feto mu verdi ula yoksa, son derece dandik bir yöntem, elbette bu akıl Yahudi aklı, zira böylesi pespayelikler hep onun tarzı, Feto'nun da bağlı olduğu yer aynı, işleri güçleri şeytanlık, ama bir cinayet üzerinden bir devletten saf değiştirmesini ummak ahmaklıktan öte bir şey değil, bu aynı zamanda Coni'nin ne kadar acziyet içerisinde olduğuna da dalalettir. 
Kaşıkçı cinayeti, peh, zevahiri kediye yüklemişler.

Coni'nin işi zor, Çin ile ilişki kurmayan mı var, İsrail de Çin ile çok stratejik anlaşmalar imzaladı, hatta önemli bir limanını Çin'e kiraladı, ne olacak şimdi Coni? İsrail'in sırası ne zaman gelecek? onu en sona bıraktın anlaşılan, gerçi geçen yaz dişişleri bakanını gönderip ayar çektin ama sonuç alamadın, sonuç alamayınca da ertesi gün Çin'in Tel-Aviv büyükelçisi evinde şüpheli bir şekilde ölü bulundu, tam Coni tarzı bir yöntem bu da. 
Coni giderayak çatışarak çekilecek, bu belli oldu, Coni'nin süresi 2023'de doluyor, bu en fazla 2025'e uzayabilir, şimdi pandemi mandemi ile yaşamakta olduğumuz şeyler henüz küçük kıyamet, büyük kıyamet 2023'e kadar kopar, ya da Coni çekilmeyi kabul eder, kıyamet kopmaz,  hayat normale döner, ancak bunu kabul etme ihtimali çok düşük, kendisine kalsa etmeye edecek te, sırtına binen KÜRESELCİLER bunu kabullenmezler, zira onlar  yıkılan ABD'nin altında kalacaklar, aslında planları Çin'e geçmekti, ama o planları akamete uğratıldı, bu yüzden Çin lideri Şi-Cinping'i hiç sevmezler, ERDOĞAN'ı sevmedikleri gibi, hatırlarsanız bir ara Ciping, Erdoğan, Trump ve Putin:in fotoğraflarını Der-Spigel'e kapak yaparak, bu dörtlü durdurulmalı demişlerdi, Trump'ı yediler, geriye kaldı üç lider, şimdi o üçlüyle ugraşacaklar, bu kadar degil elbette Prens Selman var, Pasinyan'n var, İran var, hatta Kraliçe bile var, yüz yaşına yaklaşan kraliçe sırf bu yüzden ölemiyor bir türlü şöyle ağız tadıyla, ona ölmek yasaklandı 2023'e hatta belki de 2025'e kadar, mücadele ve savaş bu kadar çetin ve iddialı anlayacağınız.


Alıntı : (Ergün Diler - 04/03/2021 Takvim)
"Çin'i ziyaret eden ilk Suudi Arabistan Kralı Selman'dı! 2017'de KRAL Çin'e ayak bastı. 65 milyar dolarlık 14 anlaşmaya imza attı. Devlet Başkanı Şi Cinping ile bir araya geldi.
Kral Selman, Tiananmen Meydanı'nda bulunan Büyük Halk Salonu'nda törenle karşılandı. "Suudi Arabistan 2030 Vizyonu" ve "Bir Kuşak, Bir Yol" projesi masaya geldi! Suudi Arabistan'ın en önemli 100 işadamı da masanın etrafındaydı!
Zirvenin gizli gündemi ticarette RİYAL ve YUAN kullanma isteğiydi!
DOLAR yani ABD masada hedefti! Ayrıca Çin, Suudi Arabistan'da insansız hava araçları üretecekti.
UZUN MENZİLLİ FÜZE talebi de Pekin tarafından onaylanmıştı.
Kral Selman, Çin'in ardından aynı yıl ekim ayında Rusya'ya tarihi bir ziyaret daha gerçekleştirdi."

Biden : Suudi Arabistan'dan hesap soracağız.
Ucuz şantajcı alacağını alamamış Suudi'den,  almak istediği şey Suudilerin İngiltere ekseninden çıkıp, kendi eksenine girmesi idi.
Bir cinayet üzerinden kurgulanan şeye bakar mısınız? Üstelik o cinayeti de Suudi fetosuna kendisi yaptırdı, Coni  her ülke içinde bir feto organize etmiş. 
Netleşti şantajla istediğini alamayan ABD, Kaşıkçı cinayeti üzerinden Prens Selman'a yürüyecek, Coni'nin akıl hocası çok kötü, kanımca Yahudi çok iyi  şirket  yönetiyor, ama asla Devlet yönetemiyor, batıda batıra devlet devlet geziyor, tüm Dünyaya yayılması bu yüzden. ABD batar, çünkü kullandığı akıl akıl değil, sorun şu ki ABD batınca yahudinin gideceği bir yer yok, tüm planlarını Çin üzerine yapmıştı, o planı elinde patlattılar, büyük bir öfke içinde pandemi ile karşılık verdi, sırada başka şeyler de var, çünkü çok fena oyuna geldiler, hatta kendi kazdığı kuyuya düşürüldü de denebilir buna, kanını eme eme bitirdiği ABD'ye muhtaç oldu şimdi, ele ele kol kola girdiler ayakta kalabilmek için, pandemi falan filanlarla zaman kazanmaya çalışıyor, ama pandemi istenilenin dışında en büyük zararı ABD'ye verdi, oradan da bir gol yediler kendi kalelerine. 
Pandeminin başında ERDOĞAN  "HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLMAYACAK" demişti, KÜRESELİZMİN ve ABD'nin yenilgisidir kast ettiği şey.

Analiz: Fahrettin YEŞİL

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum