Müslüman Kardeşler'in Saadet Partisi Genel Başkanıyla Görüşmesi Krize Neden Oldu

İmitasyon Müslüman Kardeşler!, Nerde iyi adına bir oluşum, hareket olsa liderini devirip başına kendi uyduruk adamını koyup kitleyi kanalize etmek tam İngiliz, İsrail aklı!..

Müslüman Kardeşler'in Saadet Partisi Genel Başkanıyla Görüşmesi Krize Neden Oldu
06 Mayıs 2021 - 04:29 - Güncelleme: 06 Mayıs 2021 - 04:39
Analiz: Hülya kartal hocaoğlu

İmitasyon Müslüman Kardeşler!
Nerde iyi adına bir oluşum, hareket olsa liderini devirip başına kendi uyduruk adamını koyup kitleyi kanalize etmek tam İngiliz, İsrail aklı!

Mısırdan da sığınmacılar olduğunu yeni öğrendim. Onların bazı izinleri alamamasına üzüldüm. Bir yandan da bu ülkede yüzyıldır dış güçlerin tasallutu altında hep kendinden olanlara kapıları açıp Müslümanlara hizmetçi muamelesi yapılması Türkiye vatandaşlarının da gizli veya açık maruz kaldığı bir şey. Ne bileyim çoğumuz dedelerimizden miras kalması gereken arazileri alamamışızdır, bir patentli projen olsa memlekete faydalı asla kapı açılmaz veya çalınır.

Hukuk kendilerine itaat edene güzeldir! Yani biz "özyurdunda garip ve parya" olmaktan daha yeni yeni kurtulmaya çalışıyoruz. Devirmeye çalıştıkları Cumhurbaşkanından halk nefret etsin diye kırk takla atıyorlar. İş yavaşlatma, trafikte haksız ceza kesme vs. 80 darbesinden kalma yasalarla 40 senedir kör topal gidiyoruz. Devlet Bahçeli 100 maddelik yeni yasa taslağı hazırladıklarını beyan etti. Fakat hükümetin sandalye sayısı yeni yasa çıkarmak için yetmiyor. Muhalefet Almanya'da gizlice başka yasalar hazırlamış! Chp her evden bir oy diyerek meclise pkk temsilcisi hdp yi getirdi. Birbirlerine tahammülleri yok ama Erdoğan düşmanlığı onlara bunu emretti! 

Yani Türkiye de kendi bağımsızlık mücadelesini veriyor halen. Tek istedikleri Müslümanların Erdoğan'dan nefret etmesi,Veya "Acaba Erdoğan Müslümanlara takiyye mi yaptı, yoksa o da onlardan da bizi mi aldattı" gibi şüpheler verebilmek! Bunu başarırlarsa Erdoğan'ın arkasındaki millet desteğini azaltmış olacaklar!
Fakat bu millet uyumuyor!
Eğer Erdoğan onlardan olsaydı niçin devirmeye uğraşsınlar!?....
Onlar mı takiyye yapıyor?
Sonun Menderes gibi olmasın, seni yargılayıp tvde yayınlayacağız, devireceğiz.. derken öfke ve nefretle!
Hükümetin yarın bir gün siyaset hesabına Sisiyle görüşmesi mümkün. Masaya oturur kendi isteklerini dile getirirsin. Düşmanla bazen savaşır bazen ateşkeser bazen masaya oturup antlaşma yaparsın. Bu düşmanla eskiden veya bundan sonra dost olacağın anlamına gelmez. Nitekim Erdoğan kendisini devirmek isteyen tüm ülke liderleriyle daha sonra karşılarına geçip konuşuyor. Bu onların utanç duyması gereken bir şey! Bilhassa Amerika'nın! Utanmaz adamların olduğu bir dünyada İttihad-ı İslam için gayet eden bir liderimiz var. (İhvanı müslimin ve saadet partisi buluşması daha çok İngilizlerin farklı kollarının birbirini kucaklaması olmuş

Ayasofya Camii İttihad-ı İslamın nişanesi ama etkisini beş on yıl içinde gösterir. Yani dindar İsevilerin dinsizlik ve komünizme karşı Müslümanların yanında yer alması...
Allah tüm İslam aleminin yardımcısı olsun, madden ve manen güçlendirsin. Amin..

Analiz: Hülya kartal hocaoğlu
Video Analiz: Sabır Meşhur


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum