GELECEK PARTİSİ ' BURSA' Mustafakemalpaşa İlçesi açılışı ve 1.Olağan kongersi

GELECEK PARTİSİ ' BURSA' Mustafakemalpaşa İlçesi açılışına ve 1.Olağan kongersine ,ÜLKE POSTASI GAZETESİ ' Olarak katılım sağladık. Öncelikle İlçe Başkanı Sn. Müzeyyen Tuna’ hanımefendi,ye ve ilçe yönetimine hayırlı olsun diyor, Bizleri davetlerinden dolayı kendilerine ,ÜLKE postası gazetesi adına teşekkür ederim. Kongreye,Gelecek Partisi, Kurucu üyelerden, Genel başkan yardımcıları Eski Bursa Valisi' Parti İçi Politikalar Başkanı Sn.İzzettin Küçük ve 24.Dönem Diyarbakır Milletvekili, Gelecek Partisi Kurucu üyesi, Genel başkan yardımcısı Marmara Koordinatörü Sn. Cuma İçten, ile Gelecek Partisi BURSA, İl başkanı Sn.Alparslan Yıldız. Delegeler, Yalova İl Başkanı, Kürşat Emre Çandır. İSTANBUL' Silivri Kadın Kolları Başkanı Sibel Hanım. İSTANBUL'Küçükçekmece, Gelecek Partisi Mali işler birim Başkanı Abdusselem Doğan. Bursa Gelecek Partisi İlçe Başkanları , Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları, Bir çok Siyasî Partilerin İlçe Başkanlarının ve Yerel basınında, katılımlarıyla kalabalık yoğun ilginin olduğu bir kongre gerçekleştirilmiştir.

GELECEK PARTİSİ ' BURSA' Mustafakemalpaşa İlçesi açılışı ve 1.Olağan kongersi
30 Ocak 2022 - 01:15 - Güncelleme: 01 Şubat 2022 - 02:11
GELECEK PARTİSİ ' BURSA' Mustafakemalpaşa İlçesi açılışına ve 1.Olağan kongersine ,ÜLKE POSTASI GAZETESİ ' Olarak katılım sağladık. Öncelikle İlçe Başkanı Sn. Müzeyen Tuna’ hanımefendi,ye ve ilçe yönetimine hayırlı olsun. 
Kongreye,Gelecek Partisi, Kurucu üyelerden, Genel başkan yardımcıları Eski Bursa Valisi' Parti İçi Politikalar Başkanı Sn.İzzettin  Küçük ve 24.Dönem Diyarbakır Milletvekili, Gelecek Partisi Kurucu üyesi, Genel başkan yardımcısı Marmara Koordinatörü Sn. Cuma İçten, ile Gelecek Partisi BURSA, İl başkanı Sn.Alparslan Yıldız. Delegeler, Yalova İl Başkanı, Kürşat Emre Çandır. İSTANBUL' Silivri Kadın Kolları Başkanı Sibel Hanım. İSTANBUL'Küçükçekmece, Gelecek Partisi Mali işler birim Başkanı Abdusselem Doğan. Bursa Gelecek Partisi İlçe Başkanları , Dernek Başkanları, Mahalle Muhtarları, Bir çok  Siyasî Partilerin İlçe Başkanlarının ve Yerel basınında, katılımlarıyla kalabalık yoğun ilginin olduğu bir kongre gerçekleştirilmiştir. 


1.Olağon kongrede, Konuşmacı olarak kürsüde söz alan Bursa eski valisi Gelecek Partisi, Kurucu üyesi Genel Başkan yardımcısı, Parti İçi Politikalar Başkanı Sn. İzzettin KÜÇÜK,ve 24.Dönem Diyarbakır Milletvekili, Gelecek Partisi Kurucu üyesi, Genel Başkan yardımcısı Marmara Koordinatörü Sn. Cuma İçten, Gelecek Partisi, Mensuplarına, Üyelerine ve Diğer Siyasi parti temsilcilerine, Dernek yöneticilerine, Mahalle Muhtarlarına ve tüm katılım sağlayan vatandaşlara hitaben, Gelecek Partisi Olarak tüm Ülkemizin ETNİK Kimliği ne olursa olsun , TÜRKİYE CUMHURİYETİ' Çatısı altında yaşayan her vatandaşımızı ötekileştirici,Ayrıştırıcı değil, Ötekileştirmeden Kucaklayıcı olacağımızı kendimize ilke edinmiş bir partiyiz,ve İlçe teşkilatına, görüşleri ne olursa olsun tüm Siyasi partiler ile,de uyum içersinde ülkenin birlik ve bütünlüğünü gözeterek çalışmalar yapma tavsiyelerde bulunuldu,  Siz değerli katılımcılardan ve Diğer siyasi Parti  temsilcilerden,de aynı hassasiyeti göstermelerini beklediklerini hatırlatarak konuşmasını burada sonlandıran Sn. İzzettin KÜÇÜK, ve Cuma İçten, Ülkemiz ve milletimiz adına çalışmaların hayırlı uğurlu olmasını temenni ederiz sözleriyle,  Kürsü konuşmalarını İlçe Yönetimi ve delegelerine bırakarak programdan ayrıldılar.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum