Fatih Tezcan için aranıyor diyen Veli Agbaba'ya cevap?

CHP Malatya Milletvekili Vekili Veli Agbabanın aranıyor diyerek twet atıp Araştırmacı yazar Fatih Tezcan hakkında duydugu kini satır aralarına serpiştirerek asıl niyetini açık etmiştir...

Fatih Tezcan için aranıyor diyen Veli Agbaba'ya cevap?
25 Mart 2020 - 16:45 - Güncelleme: 25 Mart 2020 - 17:13
Özel Haber; Yakup ERDEM

Veli Agbaba bize de trol demeyeceksen sana cevap verecegiz?


CHP Malatya Milletvekili Vekili Veli Agbaba'nın aranıyor diyerek twet atıp Araştırmacı yazar Fatih Tezcan hakkında duydugu kini satır aralarına serpiştirerek asıl niyetini açık etmiştir.

Öncelikle size tavsiyem Fatih Tezcan'ı tam manasıyla takip etmeniz ve sonrasında bu yollara temesül etmeniz. Çünkü iddianız Kemal Atatürke hakaret diyorsunuz. Oysa ki bir tane hakaret yok.


Öyle ki;
Bu milletin ciddi kesimi Fatih Tezcanı 15 Temmuz gecesindeki tutumuyla yüreklerine kazımıştır. Sayısız örneklerinden bir tanesini yazacagım. Tankın önünde haykırmıştı. "CIA bu ülkeye el ko ya maz."diye. Sokak arasında degil bakın tankın önünde yapmıştı bu haykırışı.

O gün ve ondan önceki yıllarda takındıgı net tutumlu tavrı ve Paralel Yapı diyerek üzerine yürüdügü ve bu yolda sayısı kez yıpratıldıgı dönemlerden geçmiştir. Bir zamanlar hatta 15 Temmuzdan sonra bile sayısız kez FETÖ'cüler tarafından mahkemelere verilen Fatih Tezcan'ı şimdi de CHP mi vermeye başladı. FETÖ bitti siz mi başladınız sayın Veli Agbaba.

FETÖ'ye karşı yürütülen mücadelede çok etkin deşifrelerle yardımda bulunmuş ve sokakta olunması gereken anda milleti sokaga çagırarak çok yerinde bir adım atmıştır. Önemli diyoruz çünkü darbeden sonraki süreçte nelerden kurtuldugumuzu daha iyi anladıkça o geceki her adımın kıymeti daha net anlaşıldı. 

O gece devlet elden giderken bu devlete sahip çıkanları bir bir ötelediginizin ve hedef listelerinize alındıgının farkındayım. FETÖ'cü olarak bilinen ve muhtemelen ABDde yaşamını sürdüren Tüncay Opçin. 14 Temmuzda darbeden 1 gün önce. Recep Tayyip Erdogan'ı kastedederek "yatakta basıp şafakta asacaklar." diyecek kadar haddini aşan ve daha sonrasında Fatih Tezcandan için "Fatih Tezcan isimli esrarkeşin zırvalarını RT edenler, isim isim hesap hesap soruşturma dosyasına dahil oluyorsunuz."diyerek Fatih Tezcanı ve onu sevenleri tehtit edebilmiştir.

Sizler o gece Türkiye Cumhuriyetimizin elden gitmesini ekranlarda izlerken bizler tankın tepesindeydik,namlu ucundaydık. Şehadet yolundaydık.

Fatih Tezcanın şahsı beklemiyordur belki ama bizler onun adına bekliyoruz. Onu ihbar edip yargılatmak yerine. O geceki yaptıkları önemli işlerden ötürü övünç madalyası verilmesini temenni ediyorum. Böylesine bir mücadeleye hayatını adamış ömrü ellerimizle heba edersek yarın ülkesini sevdirecek gençler bulamayız.
Ben degil sadece bizler diyecek kadar çok kişi onun çagrısıyla sokakları doldurduk. 

Son olarak Fatih Tezcan ve onun gibi yigitlerin fikirleri hapise attırarak silinmez. Her eve girmeniz lazımdır. Benim de evime gelmeniz lazımdır.

Veli Agbaba bu terbiyesizliginden ötürü özür dilemelidir...


Özel Haber; Yakup ERDEM

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum