Dava 3 (Seni AbdulhamitHanın yanlızlıgında bırakmayacagız ...)

Hep bir sorun;Erdogana haber ulaştıramıyorum diyerek

Dava 3 (Seni AbdulhamitHanın yanlızlıgında bırakmayacagız ...)
21 Kasım 2017 - 13:52
Hep bir sorun;Erdogana haber ulaştıramıyorum diyerek . Erdogana ulaşamamanın sıkıntısı yaşanıyor . Dertler,sorunlar,şikayetler göz ardı ediliyor . Hedeflenen Erdoganla Milletinin arasına girmek . Bir el sanki Erdoganı Beştepede yanlızlaştırmak istiyor gibi .
Hatırlıyor musunuz Erdogan "ben yanlız kaldım"dedigini . Her ne kadar yanlız kaldım demesi Dersane olaylarına bir atıf yapsada biraz daha günümüze bakabiliriz .
Yanlızım diyen Erdoganı biraz sessiz takip edelim mi . Darbe gününü hatırlayanınız var mı . Erdogan yani Türkiye Cumhuriyetinin Milletle seçilmiş ilk ve tek lideri . Yani mazlumlara umut olan yigit . Dünyaya meydan okuyan devrimci liderin o gece ki yanlızlıgını anlayanınız oldu mu . Erdoganın yanında olan tek Milletti .
Erdoganın Milletine nasıl baglandıgını hatırlıyorsunuz degil mi . Bir telefon ile . Hemde Dogan medyası ile . Bu olay beyninden vurulmuşa çevirmeli ülkenin her bir bireyini . Kızmayın bana bu adam tek . Aynı Sultan 2. AbdulhamitHan gibi Hakkını Helal Etmese yeridir .
Sıg bir tepkiyi bir yana bırakalım artık . Düşmanın artık tek hedefi var . Erdogan felan degil Türkiyenin bekası . Atatürke de saldırmasını göz ardı etmeyin . Bu güruhun saldırmalarını,Erdoganı ve Atatürkü kullandıgını anlayın . Bunlar için ne Laik önemli ne Dindar,ne kürt önemli ne türk,ne alevi önemli ne sünni . Tek önemli olan şey kan . Erdoganı ve Atatürkü koruyun bu şerlerden .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum
Günün Başlıkları