Tam Demokrasi Platformu’ndan Ümit Özdağ’a ziyaret

Tam Demokrasi Platformu’ndan Ümit Özdağ’a ziyaret

GÜNDEM Yayın: 14 Nisan 2026 - Salı - Güncelleme: 14.04.2026 17:43:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
123 okunma
Takip EtGoogle News

Tam Demokrasi Platformu’ndan Ümit Özdağ’a ziyaret

 

Tam Demokrasi Platformu Genel Başkanı Mehmet Bozdemir, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ı makamında ziyaret etti.

 

Ziyaret kapsamında konuşan Bozdemir, Tam Demokrasi Platformu’nun Türkiye’nin en önemli sorunlarına çözüm üretmek amacıyla kapsamlı ve ciddi bir altyapı çalışmasının ardından kurulmuş bir sivil toplum hareketi olduğunu ifade etti. Platformun birçok alanda Türkiye’de ilklere imza atmayı hedeflediğini vurgulayan Bozdemir, toplumsal barışın güçlendirilmesi ve demokrasinin gelişimine katkı sunmanın temel amaçları arasında yer aldığını belirtti.

 

Bozdemir ayrıca, mevcut siyasi yapının ve siyaset tarzının sorgulanması gerektiğini dile getirerek, bu doğrultuda hazırlanan projeler ve yürütülen faaliyetlerle güçlü ve etkili bir sivil toplum hareketi olmayı hedeflediklerini kaydetti.

 

Görüşme sırasında Bozdemir, Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ’a Tam Demokrasi Platformu Hedefler Raporu El Kitabı’nı takdim etti. Gerçekleştirilen karşılıklı istişareler sonucunda, Tam Demokrasi ve toplumsal barışın sağlanmasına yönelik ortak bir mutabakata varıldığı bildirildi.

 
#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ss