Tam Demokrasi Platformu’ndan Saadet Partisi’ne Ziyaret

Tam Demokrasi Platformu’ndan Saadet Partisi’ne Ziyaret

GÜNDEM Yayın: 04 Mayıs 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 04.05.2026 17:57:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
40 okunma
Takip EtGoogle News

Tam Demokrasi Platformu Genel Başkanı Sayın Mehmet BOZDEMİR yönetimiyle birlikte Saadet Partisi  Genel Başkanı Sayın Mahmut ARIKAN'ı makamında  ziyarette  bulunarak ;
Tam Demokrasi Platformunun, ülkemizin en önemli sorunlarının çözümü için çok ciddi, kapsamlı ve çok önemli bir alt yapı çalışması sonucunda kurulmuş bir sivil toplum hareketi olduğunu,birçok konuda Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmek ve gerçekleştirmeye çalışan çok önemli bir sivil toplum hareketi olduğunu ve  Toplumsal barışın ve Demokrasimizin gelişmesine katkı sağlamak, mevcut siyasi yapıyı ve siyaset tarzını ciddi bir şekilde sorgulamak ve bu konulardaki projelerimiz ve faaliyetlerimizle güçlü ve etkili bir sivil toplum hareketi olmak temel amaçlarımızdan olduğu Tam Demokrasi Platformu Genel Başkanı Sayın Mehmet BOZDEMİR tarafından dile getirildi.
Tam Demokrasi Platformu Genel Başkanı Sayın Mehmet BOZDEMİR  Saadet Partisi  Genel Başkanı   Sayın Mahmut  ARIKAN'ı Tam Demokrasi Platformu Hedefler Raporu El Kitabını takdim ederek 
karşılıklı istişareler sonucunda Tam Demokrasi ve Toplumsal Barış için mutabakat sağlandı.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ss