SAKARYA'DA Kızılay, Engelli bireylere ve yetimlere iftar verdi.

SAKARYA'DA Kızılay, Engelli bireylere ve yetimlere iftar verdi.
04 Nisan 2024 - 11:57 - Güncelleme: 04 Nisan 2024 - 12:12
Kızılay, Engelli bireylere ve yetimlere iftar verdi.
Türk Kızılay Sakarya Şubesi tarafından, her yıl geleneksel olarak yapılan, engelli bireyler aileleri ile öksüz ve yetimlere iftar programı düzenledi.

Erenler’de bir restaurant’ta gerçekleşen programda katılımcılar, ezanın okunmasıyla orucunu açtı. İftarın ardından çocuklar için bahçede davul zurna eşliğinde etkinlik düzenlendi ve engelliler doyasıya eğlendiler.

Engelli bireylere bayram hediyesi veren Türk Kızılay Sakarya Şube Başkanı Cevdet Koç, ramazan dostluk, kardeşlik ve aynı sofrada buluşma ayı olduğunu söyledi.
Koç, bu tür etkinlikleri, toplumsal dayanışma ve yardımlaşma açısından önem taşımaktadır.
Böylesi etkinlikler, toplumun farklı kesimlerini bir araya getirerek dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirir. Ayrıca, ihtiyaç sahibi insanlara destek olmak ve onların yanlarında olduğunu hissettirmek açısından büyük önem taşır dedi.

Sakarya Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Aslı Çam, Mübarek Ramazan ayının sonlarına yaklaşırken, Engelli kardeşlerimizi aileleri ve yetim çocuklar ile birlikte gerçekleştirdiğimiz sosyal sorumluluk projesinde yer aldığımız ve Sakarya Türk Kızılay Şubesi bizleri iftarda buluşturmanın mutluluğunu yaşadık.
Sosyal sorumluluk anlayışı ile her zaman engelli bireylerimizin yanlarında olmaya çalıştık ve bundan sonra da olmaya devam edeceğiz. 

Engelli kardeşlerimizin büyük bir özveri ile her türlü ihtiyaçlarını karşılayan ve onların yaşamlarını kolaylaştırmak için ellerinden gelen gayreti gösteren ailelere şükranlarımızı sunuyoruz. Allah sizlerden razı olsun.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum