S_400 Sistemi ABD Güvenliği İçin Tehditmiş!

Radar menzili 600 Km olan, Füzelerinin menzili itibariyle de maksimum 400 Km öteye atış yapabilen bir Hava Savunma sistemi nasıl olurda 10.000 Km öteden sınırları başlayan bir ülkeye GÜVENLİK TEHDİDİ oluşturabilir?...

S_400 Sistemi ABD Güvenliği İçin Tehditmiş!
01 Mayıs 2021 - 20:49
KAYNAK: Bumin Arı
Radar menzili 600 Km olan, Füzelerinin menzili itibariyle de maksimum 400 Km öteye atış yapabilen bir Hava Savunma sistemi nasıl olurda 10.000 Km öteden sınırları başlayan bir ülkeye GÜVENLİK TEHDİDİ oluşturabilir?

Yahu bunlar ortalama insan aklı ile dalga mı geçiyor, bizi tiye mi almak istiyorlar? Böyle ise şayet Diplomasinin ve Devletlerin tepesindeki koca koca adamlar kendilerini basitleştirdiklerinin farkına varamıyorlar mı?

Madem bu sistem 10.000 km öteyi tehdit edebilecek kudrette neden (mesela) Kanada, İngiltere, diğer Avrupa devletleri, Afrika Ülkeleri vs.. bu savunma sisteminden rahatsız olmuyorda bir tek Amerika rahatsız oluyor???

Arkadaş, Radarı Münferit bir sistem, üstelik bu sistemi NATO radarlarına entegre etmeyeceğimizin garantisini de verdik. Bu halde hâlâ derdin ne senin?
Senin derdini ben ve benim gibi düşünenler iyi biliyoruz da, bu soruyu, bilmeyenler ve bildiği halde bilmiyormuş gibi davrananlar adına, aptal rolü yapılmasın diye ısrarla ve tekraren soruyorum...

Bu Sistem ABD için şu durumlarda da gerçekten bir güvenlik tehdidi olabilir:
1)
ABD 10.000 km ötedeki sınırını kuklaları eliyle dibimize yaslamayı düşünüyorsa! 
2) Irak, Suriye ve Afganistan'a yaptığı gibi birgün fiilen de uçaklarıyla tepemize binmeyi aklından geçiriyorsa!

Bu kadar derin bir ısrar olunca, acaba hangi oyununu bozuyor bu sistemler diye hep beraber merak etmiyor muyuz..?
Selam ve dua ile

KAYNAK: Bumin Arı

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum