Pendik’te Anlamlı İftar: Tuğba Özay Dostlarıyla Pendik Meze Balık Restoranı’nda Buluştu

Pendik’te Anlamlı İftar: Tuğba Özay Dostlarıyla Pendik Meze Balık Restoranı’nda Buluştu

MAGAZİN Yayın: 02 Mart 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 02.03.2026 21:19:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
109 okunma
Takip EtGoogle News

Pendik’te Anlamlı İftar: Tuğba Özay Dostlarıyla Pendik Meze Balık Restoranı’nda Buluştu

Türkiye’de yayın yapan dijital medya platformu DurakTürk TV, haber ve gündem içerikleriyle kamuoyunu bilgilendirmeye devam ederken; Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen özel bir iftar buluşması Pendik’te dikkat çekti.

Manken, şarkıcı ve yazar kimliğiyle tanınan Tuğba Özay, dün akşam iftar yemeğini dostlarıyla birlikte Pendik Meze Balık Restoranı’nda gerçekleştirdi. Sanat ve medya dünyasından birçok ismin katıldığı program, samimi ve sıcak bir atmosferde gerçekleşti.

İftar davetine Ülke Postası imtiyaz sahibi Şefik Arman da katılırken, davetliler arasında Avukat İbrahim Balık, aktivist Ali Osman Önder, yazar ve eğitimci Esra Algan, Prof. Emrah Aydemir, oyuncu Dilhan Aras, Duygu Özay, Kukla Mobilya Gökhan Özçelik ve medya temsilcileri de yer aldı. Ayrıca DurakTürk TV Haber Müdürü Doğan Ay da gecede hazır bulundu.

Pendik Meze Balık Restoranı’nda Ramazan Bereketi

Pendik’te lezzeti ve misafirperverliğiyle öne çıkan Pendik Meze Balık Restoranı, bu özel gecede özenle hazırlanan iftar sofralarıyla misafirlerine unutulmaz bir akşam sundu. Deniz ürünleri ve geleneksel lezzetlerin buluştuğu sofralar, Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhunu yansıttı.

Tuğba Özay’ın dostlarıyla birlikte aynı sofrada yer alması geceye ayrı bir anlam katarken, sanatçının sıcak ve içten tavırları davetliler tarafından takdirle karşılandı.

İşletme Sahibi ve Ekipten Memnuniyet Mesajı

İşletme sahibi Abdullah Bey ve çalışan ekibi, böylesine anlamlı bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti. Katılımcılarla yakından ilgilenen işletme ekibi, Ramazan ayının manevi değerlerini yaşatan bir akşam organize etmenin gururunu yaşadı.

Pendik’te gerçekleşen bu anlamlı iftar programı, hem dostlukların pekiştiği hem de Ramazan’ın manevi atmosferinin paylaşıldığı özel bir buluşma olarak hafızalarda yer etti.

#öneçıkar
#türkiye
#Ankara
#istanbul
#tuğbaözay
Tuğba Özay
Dogan AY
Şefik Arman İş Insanı

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ss