Mide Küçültme Ameliyatı | Hangi Ünlüler Mide Küçültme Ameliyatı Yaptırdı

Mide küçültme ameliyatı. Günümüzde şişmanlık ( obezite ) en başlıca sorunlarımızdan biri. Hareketsiz bir yaşam sürmemiz ve beslenme alışkanlığında yaptığımız yanlışlar sonucu  çoğumuz kilo sorunu ile baş başa kalıyoruz.

Mide Küçültme Ameliyatı | Hangi Ünlüler Mide Küçültme Ameliyatı Yaptırdı
17 Kasım 2016 - 21:28 - Güncelleme: 19 Mart 2018 - 22:04

Mide küçültme ameliyatı. Günümüzde şişmanlık ( obezite ) en başlıca sorunlarımızdan biri. Hareketsiz bir yaşam sürmemiz ve beslenme alışkanlığında yaptığımız yanlışlar sonucu  çoğumuz kilo sorunu ile baş başa kalıyoruz. Kilo maalesef bir çok hastalığı da yanında getiriyor. Kalp, hiper tansiyon, diyabet ve kanserin kilo ile bire bir doğru orantılı olduğu araştırmalar sonucunda kanıtlanmıştır. Hareketsiz bir yaşam sürüyoruz, merdiven çıkmayı bıraktık  artık asansörler kullanılıyor. Ekmek almaya bile arabamızla gidiyoruz. Gün boyu stresli ve masa başında işlerle uğraşıyoruz. Yürüyüş ve egzersiz yapmıyoruz.Birde üstüne üstlük doymamış yağdan yapılmış hazır gıdaları tüketince kilo sorunu  yaşamamamız imkansız hale geliyor.  Obez sınırına dayanan kilolarla baş etmek imkansız halini alınca cerrahi yöntemlere baş burmak zorunda kalıyoruz.

SON DÖNEMİN YAYGIN KİLO VERME ŞEKLİ MİDE KÜÇÜLTME AMELİYATLARI


Tüm rejim listelerini deneyip başarılı sonuç alamayan insanlar, başka tedavi yöntemleri peşine düşüyorlar. Bu yöntemlerin en günceli de mide küçültme ameliyatları.  Son dönem sahne ve sinema dünyasından bir çok kişide bu ameliyatı tercih edip kilolarından kurtuluyorlar. Bilindiği gibi sahne dünyasındaki insanlar  görselliği ile para kazanan insanlar bu nedenle kilo sorunları olmaması gerekmektedir. İlk Ozon ORHON'un yaptırdığı mide küçültme operasyonundan sonra arka arkaya ünlülerden ameliyat haberleri geldi.



Ozon Orhon'daki büyük değişiklik, ameliyat sonrası zor günler atlatan ünlü sanatçı  yeni halinden oldukça memnun görünüyor.



Işın Karaca'nın son halini görenler  gözlerine inanmıyor. Kilolarından kurtulan ünlü sanatçı bu operasyonu çocukları için yaptırdığını söylüyor.



Pelin Öztekin yıllarca kilolarından kurtulamadı en son yöntem olarak mide  küçültme ameliyatını denedi. Su an zayıflığının tadını çıkartıyor.

 

ÜLKE POSTASI/ Emine Sarı

 

 

 

 

 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum