İran ile Abd anlaştı mı?

İran ile ABD anlaşmışlar, hem kaybedenler kulübünün lideri ABD'nin hem de İran'in buna ihtiyacı vardı moral açısından, ama bu anlaşmadan dağ fare bile doğurmaz..

İran ile Abd anlaştı mı?
05 Mayıs 2021 - 01:30
Papa'nın Irak ziyareti işe yaramış görünüyor sözde. İran ile ABD anlaşmışlar, hem kaybedenler kulübünun lideri ABD'nin hem de İran'in buna ihtiyacı vardı moral açısından, ama bu anlaşmadan dağ fare bile doğurmaz, tabiri caiz ise her iki bitik ülke mastürbasyon yapmaktalar, İran kısa bir süre için olsa bile nefes almak istiyor (yani onun derdi de zaman kazanmak) bu anlaşma neden yürümez? İran Çin ile 25 yıllık stratejik ve mali boyutu 400 milyar dolarlık ekonomik anlaşma yaptı, hem Çin hem ABD ile birlikte yürüme şansı yok İran'ın, biz bir füze anlaşması yaptık diye Çin ile Kobani patladı, Gezi patladı, akabinde 17/25 Aralık, 15 Temmuz oldu. 

Coni İran'a diyecek ki "Çin'e petrol verme" haydi buyrun burdan yakın.
Kaybeden ABD denizde yılana sarıldı, İran'da TAKTİKSEL olarak (zaman kasanmak ve nefes almak için) karşılık verdi, olan budur. 

Herkesin ABD için ortak bakışı şu; fıkradaki gibi üç vakte kadar ya eşek ölür, ya padişah ölür, ya da eşeğe konuşmayı öğreteceğini iddia eden  zat ölür, herkes ABD'nin bir şekilde çöküşünü bekliyor ve zamana oynuyor.

Analiz: Fahrettin Yeşil

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum