Erdoğan açıkladı: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı?

Son dakika haberi: Erdoğan, konferans yöntemiyle düzenlenen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısı sonrasın da açıklamalarda bulundu. ''Hafta sonlarında sokağa çıkma yasağını sürdürme kararı aldık. 17 Nisan 00:00'dan 19 Nisan 00:00'a kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacak."dedi.

Erdoğan açıkladı: Hafta sonu sokağa çıkma yasağı?
13 Nisan 2020 - 22:13 - Güncelleme: 13 Nisan 2020 - 23:14
Tarabya'daki Huber Köşkü'nde gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nin toplantısı açıklama yapan Erdoğan, "Hafta sonu sokağa çıkma yasağını önümüzdeki dönemde de sürdürme kararı aldık. 17 Nisan ve 19 Nisan saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını şimdiden vatandaşlarımıza duyurmak istiyorum. Hafta sonu için alınan 31 ildeki sokağa çıkma yasağı da bu tedbirlerden biridir. İlk saatlerde yaşanan gereksiz kargaşanın bir daha tekrar etmemesi için gereken tedbiri alacağız" dedi 

11-12 nisan tarihlerinde uygulnan sokağa çıkma yasağında büyük tartışmalar yaşanmıştı, bu tartışmaların ardından 12 nisan pazar günü akşamı Süleyman Soylu eleştirilere daha fazla dayanamayarak görevi bırakıyorum açıklaması yapmıştı, bu açıklamanın ardından başka erdoğan istifayı kabül etmemiş içişleri bakanı süleyman soylunun görevine devam etmsini istemişti.



Bu hafta sonuda 17 nisan ve 19 nisan tarihlerinde uygulanacak olan sokağa çıkma yasağı, gelecek haftalarda aynı şekilde uygulanması bekleniyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum