Ekrem İmamoğlu ile Mahsur Yavaş CHP Genel başkanlığına mı hazırlanıyor?

Chattanhouse Ekrem İmamoğlu ile Mahsun Yavaş'ı çağırdı, Bunun anlamı şu İngiltere bu iki ismi gelecekte CHP'nin başına potansiyel başkan olarak görmektedir...

Ekrem İmamoğlu ile Mahsur Yavaş CHP Genel başkanlığına mı hazırlanıyor?
11 Ocak 2021 - 19:31
Kaynak, Siyasi Analiz; Fahrettin Yeşil

Chattanhouse Ekrem İmamoğlu ile Mahsun Yavaş'ı çağırdı, bunlar da gittiler. Bunun anlamı şu İngiltere bu iki ismi gelecekte CHP'nin başına potansiyel başkan olarak görmektedir, artık hangisi daha başarılı olursa duruma göre her ikisi de CHP için potansiyel başkan adaydır.
Bir de CHP'ye Cermanya'nın potansiyel başkan adayı var elbette, zira Kambersiz düğün olmaz, CHP üzerinde Atatürk'ten sonra her zaman Cermanya ekolü (güçlü İttihatçılık damarından dolayı) ağır basmıştır. Dolayısıyla Cermanya'nın adayı da Canan Kaftancıoğlu'dur. 

İmamoğlu'nun öyle bir potansiyelinin olmadığı daha henüz ilk dakikada ortaya çıktı, onun lastiği patladı yani, geriye Mahsun Yavaş kaldı denebilir, Kaftancıoğlu'na gelirsek onun lastiği İmamoğlu'dan da önce patlamıştı, hatta onun lastiği hep patlaktı zaten. 
Kötünün iyisi bile yok bu CHP'de başkan yapmaya, K.K.'da Cermenya ekolünden ama size bir şey diyeyim mi CHP'deki tüm çirkefler Cermenikler, yani İTTİHATÇI bozuntuları, inanın bunların içinde yine en makbul olanı K.K.'dır, diğerlerine bakıp, K.K.'ya fit olmak lazım, mesala bir Conan'a bakın, bir de K.K.'ya hangisini tercih edersiniz?

Şunu da ilave edeyim ki K.K. Cermenik ekolün son temsilcisi olacak gibi görünüyor, Devlet ebed müddet onun yerine gelecek bir Cermenik/ İTTİHATÇI bozuntusuna asla izin vermeyecektir, bunu bildikleri için istemeye istemeye K.K.'nın başkan olarak devam etmesinden başka bir çıkış bulamıyorlar.

Mevcut duruma göre tüm yetersizliği ve kapasitesizliğine rağmen Mahsun Yavaş en yakın aday gibi duruyor, muhtemelen Muharrem İnce ile de birleşebilirler, keza ekolleri aynı, İmamoğlu biraz akıllı davranırsa (tıpkı boş teneke Parsel Tekin'in yaptığı gibi) öne çıkmak yerine Mansur Yavaş'ın ekibinde yer alıp, ikinci adamlığa oynayabilir.

Not : şimdilik görüntü böyle ama ortaya başka bir figürüleri de (İng+ALM) çıkartabilirler, o zaman yukarıda Mansur Yavaş, Canan Kaftancıoğlu  diye yazdığım yerlere o kişilerin ismini yazın, aşağı yukarı plan böyle işleyecek, Başkan adayı Berlin - Londra hatlarının çekişmesine sahne olacaktır. (ABD;  bu iki ülkenin siyaseten paravan olarak kullandığı bir devlettir, hesaba katmaya gerek yok)

Kaynak, Siyasi Analiz; Fahrettin Yeşil

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum