Tunç Soyer'den Agememnon skandalı?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, kentteki yüzer iskeleye Yunan Kralı Agememnon adını verdi...

Tunç Soyer'den Agememnon skandalı?
11 Ocak 2021 - 19:48
1’inci Dünya Savaşı’nda Çanakkale’yi vuran, İstanbul’u işgal eden ve Osmanlı İmparatorluğu’nu fiilen sona erdiren Mondoros Ateşkes Anlaşması’nın imza atıldığı zırhlının da adı olan Agememnon’un İzmir’de bir iskeleye adını vermesi size neyi hatırlatıyor? 

Bunların tek dostu, Türkiye düşmanları!?! 
İstanbul havaalanına neden Atatürk ismini vermiyorsunuz diyerek ortalığı ayağa kaldıran CHP zihniyetinin Atatürk Düşmanlığını, Atatürk'ün düşmanlarını yâd etmesi üzerinden görebiliyoruz! 

Tunç Soyer'den habere yaalanlama

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Agamemnon’ isimli yüzer iskele 2017 yılında yaptırılmıştır. Tunç Soyer’in iskelenin yapımıyla da adıyla da bir ilgisi yoktur. Birkaç gün sonra Urla’daki yerine dönecek olan yüzer iskele adını, Balçova’da hizmet veren Tarihi Agamemnon Kaplıcalarına ithafen turistik amaçla alır." denildi.


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı'ndan konuyla ilgili bir açıklama bekleniyor, CHP siyasetinde suyu kirlet çamuru başkasına at politikası nedeniyle ne halkın nede siyasilerin CHP ithamlarına güvenikalmamıştır.
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum