AÖF güz dönemi sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi sınavları nasıl yapacak?

Anadolu Üniversitesi AÖF kayıt yenileme işlemlerinin 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında yapılacağını açıkladı. Akademik takvimin belli olmasının ardından gözler sınav tarihlerine çevrildi. Açıköğretim Fakültesi, güz döneminde ara sınav (vize) ve dönem sonu (final) sınavı düzenleyecek. Geçtiğimiz eğitim döneminde koronavirüs sebebiyle bu sınavlar online olarak düzenlenmişti. Peki AÖF güz dönemi sınavları ne zaman? İşte sınavların yapılacağı tarih ve gelen son açıklamalar...

AÖF güz dönemi sınavları ne zaman? Anadolu Üniversitesi sınavları nasıl yapacak?
18 Eylül 2021 - 21:22

AÖF güz dönemi kayıt yenileme işlemleri bu ayın son haftasında başlayacak. Kayıt takvimi ile birlikte Açıköğretim Fakültesi öğrencileri, sınavların nasıl yapılacağını merak ediyor. Geride bıraktığımız sene pandemi nedeniyle internet üzerinden düzenlenen online sınavlarda 20 soru sorulmuş ve 30 dakika sınav süresi belirlenmişti. Bu yıl okullarda ve üniversitelerde yüz yüze eğitime başlanacak olması sebebiyle İktisat ve İşletme Fakültelerinde açıktan üniversite eğitimi alacak öğrenciler sınavların nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında AÖF ara sınav ve final sınavı yapacak. Peki AÖF sınavları online mı yoksa yüz yüze mi yapılacak? İşte AÖF sınav tarihleri...

AÖF Güz Dönemi Sınavları Ne Zaman?

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 güz dönemi akademik takvimini öğrencileriyle paylaştı. Açıklanan takvime göre güz dönemi ara sınavları 27-28 Kasım tarihlerinde, dönem sonu sınavı ise 8-9 Ocak 2022 tarihinde yapılacak. Güz dönemi ara sınavlarında sınav merkezi tercihi için son tarih 10 Ekim, dönem sonu sınavları için ise 28 Kasım olarak belirlendi.

AÖF Güz Dönemi Sınavları Online Mı?

Açıköğretim Fakültesi 2020-2021 eğitim öğretim yılı yaz okulu sınavları yüz yüze imkanlarla tamamlandı. Yeni eğitim döneminde vize ve final sınavları da yüz yüze olarak gerçekleştirilecek. Sınavlarda öğrencilere sorumlu oldukları her dersten 20 soru yöneltilirken sınavlar 30 dakika sürecek.

Anadolu Üniversitesi 2021-2022 Kayıt Takvimi Belli Oldu!

AÖF kayıt yenileme işlemleri kayıt ücretinin yatırılması ve ders seçimi işleminin tamamlanması ile gerçekleştirilecek. Kayıt yenileme 27 Eylül-8 Ekim tarihleri arasında alınacak. Yatay geçiş başvuruları ise bugün (17 Eylül) sona erecek. DGS puanı ile 4 yıllık bölümlere geçiş yapacaklar için DGS yerleştirmeleri 27 Eylül-1 Ekim tarihleri arasında alınacak.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum