AH ŞU KHK?

KHK dan şeytan görmüş gibi korkuyorsunuz. Korkuyorsunuz da onun için eğip büküyorsunuz...

AH ŞU KHK?
30 Aralık 2017 - 00:46

'Anlıyoruz ama öyle yazılmasaydı'
B..k anlıyorsunuz. Anlıyorsunuz da anlamazdan geliyorsunuz. Sonra da anladığınız gibi değil de işinize geldiği gibi yorum yapıyorsunuz. Halkın darbeye karşı direnme isteğini kuvvetlendirecek bu KHK dan şeytan görmüş gibi korkuyorsunuz. Korkuyorsunuz da onun için eğip büküyorsunuz. 'Öyle değil böyle' denilen açıklamaları duymazdan gelip gerçek düşüncenizi saklayarak, 'ama şöyle de böyle de' diye zayıflatmaya çalışıyorsunuz. Duyan da sizin dediğiniz gibi yazılsaydı ' aman da pek güzel olmuş, pek yerinde olmuş, lazımdı böyle bir KHK, biz de destekliyoruz' diyeceksiniz sanır.

Bunu neden yaptığınızı bilmiyor muyuz sanıyorsunuz, biz aptal mıyız? Siz de aptal değilsiniz tabi... Siz de anladınız o KHK nın ne anlama geldiğini. Darbeyi savunamayacaksınız artık. Darbecileri de savunamayacaksınız. Darbeye direnenlere 'sokak iti' diye hakaret edemeyeceksiniz. Demokrasiymiş de pöh.... Sizin derdinizin demokrasi olmadığını siz de biz de çok iyi biliyoruz. Bu olmasın da ilerde ne olur ne olmaz biz bunları yargılarız derdindesiniz. FETÖ cüler de mahkemelerde aynen böyle tehdit ediyor direnişçi yakınlarını ve mahkeme heyetlerini. Bundan haberiniz bile yok. Sizin derdiniz darbecilerle değil, darbeye direnenlerle. Gerçek demokrasi savunuculuğu, demokrasiyi katletmek isteyen darbecilere direnmek, ona direnenleri de savunmaktır. Sizin ki tatlı su demokrasicilği. İşinize gelince, siyasi rakibinizi devirince, 'hani darbeler de demokrasi getirebilir' abukluğunu savunmaya kadar vardırırsınız işi.

Yok yanlış anlaşılırmış da, yok sıradan gösterilere bile palasını çeken dalarmış da.... Darbe karşıtları sizin gibi moron mu? 15 Temmuzu değil de 20 Temmuzu darbe sansın.....

Bence psikolojik etkisi daha önemli. Hirolar '^HERO' tişörtü ile nasıl bizim psikolojimizi bozdularsa bu KHK da bütün darbekolikleri yerinden hoplattı. Şöyle düşünüyorlar; 'ulan yarın öbür gün Sİsi türü bir darbe olur, biz de tıpkı Tahrirciler gibi Taksime çıkarsak bu KHK ya dayanarak bunlar bizi keser' korkuların sebebi bu. 
Sanki KHK olmasa darbe başarılı olacak. O günler geçti oğlum. Bu ülkede korku duvarı yıkıldı, darbecilik tarihe karıştı.
Bu saatten sonra ne kimse darbeye kalkışabilir, ne de kalkışan başarılı olabilir.
Kimse kimseyi de kesmez. Amaaaa.... anasından emdiği sütü yine burnundan getirir. 
Tabi ki Ömer Halisdemir silahını çekip darbeciyi alnından vuracak. Hele bir daha kalkışsınlar. 
Siz hala 'köprüde askerleri kestiler' yalanına inanın. İnanın da kendi kendinize korkular vehimler salın.,


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum