24.DÖNEM DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ 'Cuma İÇTEN' Kamuoyu açıklaması.!!

KAMUOYUNUN DİKKATİNE! Cuma İÇTEN' Kendisine yapılan iftiraları şöyle özetliyor ve belgeliyor.!!!! YALAN VE İFTİRALAR İLE HAKKIMIZDA KARALAMA YAPANLARIN İŞLEDİĞİ KONULARDA YARGI SÜRECİ TAMAMLANDI. Beşinci yıla giren süreçte YARGI SÜRECİ devam ederken sık açıklama yapma gereği duymadım konuya adalete olan saygımdan dolayı sessiz kaldım. Yargı süreci bittiğinden dolayı son açıklamamı yapıyorum. Konu: iki ortak arasında yaptığımız ARABULUCU TAHKİM GÖREVİDİR (Kendilerine özel yaptırdıkları haberlerde bunu defalarca küçük yazılar ile zikretmişlerdir) benim dışımda 4 iş adamının olduğu taraf avukatları, başvurusu ve talebi ile kurulmuş olan Tahkim 2018 yılında karar verilerek kapanmıştı. Karar taraflardan Fehmi aleyhine çıkınca heyet üyelerini kendine düşman ilan etmiştir. 2019 yılında savcılık soruşturması ile kapanan bu konu; SİYASİ kimliğimin muhalif olmasından hemen sonra tekrar gündeme taşınmış ve bu konu basının içindeki kötü niyetli gazeteci kimliğini taşıyanlarca kaşınmış, Fehmi iktidar vekillerine, bakan ve yardımcılarına, iktidar siyasilerinin yardımı ile başsavcılara referans ile giderek (bunu kendi videolarında itiraf etmiştir) hukuka aykırı olarak aynı konuda karar olmasına rağmen, tekrar savcılık soruşturmaları ve mahkemeler açılmış, sonuç itibari ile ikinci girişimde muhalif kimliğime rağmen; savcılıklar ve mahkemeler Adalet bakanlığı, HSYK ve siyasilerin takip ettiği yargılamada TAKİPSİZLİK ve BERAAT kararları verilmiş, konu lehimize kapanmış, Cuma İÇTEN ve diğer tahkim üyeleri, herhangi bir ceza almamıştır.

24.DÖNEM DİYARBAKIR MİLLETVEKİLİ 'Cuma İÇTEN' Kamuoyu açıklaması.!!
03 Şubat 2022 - 00:00 - Güncelleme: 04 Şubat 2022 - 01:02
 KAMUOYUNUN DİKKATİNE!

24. Dönem Diyarbakır Milletvekili ve Gelecek Parti,li Cuma İçten kendilerine atılan iftira ve yalan haberler ile ilgili suçlamaları belgeler ile Kamuoyununu bilgilendirmektedir.


YALAN VE İFTİRALAR İLE HAKKIMIZDA KARALAMA YAPANLARIN İŞLEDİĞİ KONULARDA YARGI SÜRECİ TAMAMLANDI.

Beşinci yıla giren süreçte YARGI SÜRECİ devam ederken sık açıklama yapma gereği duymadım konuya adalete olan saygımdan dolayı sessiz kaldım. Yargı süreci bittiğinden dolayı son açıklamamı yapıyorum.
Konu: iki ortak arasında yaptığımız ARABULUCU TAHKİM GÖREVİDİR (Kendilerine özel yaptırdıkları haberlerde bunu defalarca küçük yazılar ile zikretmişlerdir) benim dışımda 4 iş adamının olduğu taraf avukatları, başvurusu ve talebi ile kurulmuş olan Tahkim 2018 yılında karar verilerek kapanmıştı. Karar taraflardan Fehmi Öztürk aleyhine çıkınca heyet üyelerini kendine düşman ilan etmiştir. 2019 yılında savcılık soruşturması ile kapanan bu konu; SİYASİ kimliğimin muhalif olmasından hemen sonra tekrar gündeme taşınmış ve bu konu basının içindeki kötü niyetli gazeteci kimliğini taşıyanlarca kaşınmış, Fehmi Öztürk iktidar vekillerine, bakan ve yardımcılarına, iktidar siyasilerinin yardımı ile başsavcılara referans ile giderek (bunu kendi videolarında itiraf etmiştir) hukuka aykırı olarak aynı konuda karar olmasına rağmen, tekrar savcılık soruşturmaları ve mahkemeler açılmış, sonuç itibari ile ikinci girişimde muhalif kimliğime rağmen; savcılıklar ve mahkemeler Adalet bakanlığı, HSYK ve siyasilerin takip ettiği yargılamada TAKİPSİZLİK ve BERAAT kararları verilmiş, konu lehimize kapanmış, Cuma İÇTEN ve diğer tahkim üyeleri, herhangi bir ceza almamıştır.

Ortada hala iddia edilen konu ile aleyhimize bir tane bile cezai ve hukuki karar yoktur.
Buyursunlar tek bir ceza kararını kamuoyu ile paylaşsınlar!
Yalan haberlere tekzipler yollanmış, malum medya yayınlamamış söz hakkı vermemiştir. Hukuk ise, bu tür yalan haberleri “siyasi kimliğimize istinaden HOŞGÖRÜ ile karşılamamızı ve ağır eleştiri olarak görmüş” bir cezai müeyyide karşı tarafa vermemiştir. Buna istinaden itirazlarımız devam etmektedir.

TAKİPSİZLİK KARARLARI (Devam eden bir savcılık soruşturması yoktur!)
1- BAKIRKÖY CBS 2019/61459
2- BAKIRKÖY CBS 2019/25193            
3- BAKIRKÖY CBS 2020/103931

BERAT MEHKEME KARARLARI (Karşılıklı Devam eden HAKARET davaları dışında mahkememiz yoktur)
A-İstanbul 14. Hukuk 2018/2 (Heyetin kabulü, kararın iptali) LEHİMİZE
B- 6. Asliye Ticaret 2018/681 (Hakem heyeti iptalinin reddi) LEHİMİZE
C- Bakırköy 7. Asliye hukuk 2019/436 (Görevsizlik kararı) LEHİMİZE
D- Bakırköy 18. Asliye Ceza 2021/367 (Hakaret) Berat LEHİMİZE
E- Bakırköy 4. Asliye Ticaret 2021/856 (Tazminatın reddi) LEHİMİZE

2018’de kendi talepleri ile yargılama yaptığımız konuya ilişkin atılan tüm iftiralar bizim lehimize kapanmıştır. Tüm bu anlatımlarıma rağmen Fehmi Öztürk denen şahıs ve onun ahalisi; itibar suikastı yapan medya, “TÜRKİYE CUMHURİYETİ YASALARINA RİAYET ETMEYEREK” yalan ve iftiralara devam etmektedirler.

İKİNCİ KEZ AYNI KONUDA AÇILAN SAVCILIK SORUŞTURMALARI TAKİPSİZLİK, MAHKEMELER İSE BERAAT İLE SONUÇLANMIŞTIR. BAŞINDAN BERİ HAKKIMIZDA ATILAN İFTİRALARA VE YALANLARA İNANMAYANLARA, TÜM BASKILARA RAĞMEN GERÇEK GAZETECİLİK YAPARAK TARAFLARI DİNLEYEREK DOĞRU HABER YAPANLARA, YALAN OLDUĞUNA KANAAT GETİRİNCE HABER YAPMAKTAN VAZGEÇENLERE, ADELETİN GERÇEKLEŞMESİ İÇİN, TÜM BASKILARA DİRENÇ GÖSTEREN HAKİM VE SAVCILARA TEK TEK TEŞEKKÜR EDERİM.

Cuma İÇTEN


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum