2019 hedefine kim ne kadar katkı sunacak görmek istiyoruz.?

Binnur Günay / Ülke Postası Reisin yerel yönetimler üzerinden yeni sistemin ana dinamiğini teşkil edecek yapılanmaya dair tasarrufları devam ediyor

2019 hedefine kim ne kadar katkı sunacak görmek istiyoruz.?
03 Kasım 2017 - 01:55
Binnur Günay / Ülke Postası

Reisin yerel yönetimler üzerinden yeni sistemin ana dinamiğini teşkil edecek yapılanmaya dair tasarrufları devam ediyor. Bu mealde büyük şehir belediyelerinin yeniden dizaynı ile başlatılan süreçte istifa eden aktörlerin yerine "emaneti" devralacak aktörlerin devir teslimleri gerçekleştiriliyor.

Reisimizin liyakat ehli olarak görüp inisiyatif almasını istediği aktörlerin icraat karinelerini sorgulama lüksümüz yok.
Ancak bunun "dokunulmazlık" kılıfında algılanacağı fikrinde olmadığımı da belirtmekte fayda var.
2019'a giden yolda bu davaya katkı sunacak ve Bursa merkezli şahlanışı gerçekleştirecek aktör başta olmak üzere diğer belediye başkanlarına da önemli rol üslenmeleri gerektiği ortaya çıktı.

Doğruya doğru yanlışa yanlış deme erdemliliğini üstlenmemiz gerekeceğini bildirmekte fayda görüyorum.
Fetö terör örgütüyle mücadelede etkin rol alma, kripto düzeyde ve farklı formatlardaki aktörlerin pasifize edilip deşifre edilmelerinde önemli misyonu üstleneceklerine olan inancım devam ediyor. Bu noktadaki tek bir zaafiyet'in takipçisi olacağımı da belirtmem lazım.

Ortaya konulan, konulacak hizmetten çok daha önemli olan, Reisimizin başını ortaya koyduğu fetö ile mücadelede bireylerin nerede durup, hangi inisiyatifleri aldığıdır.
Ana kıstas budur.
Geçmişte nerede durduğu önemli bir referans ancak şimdi kritik bir dönemdeyiz. Bu dönemde inisiyatif alanların mücadeleye vereceği katkı önemli.

Dava diyalektiğine ve 2019 hedefine kim ne kadar katkı sunacak onu görmek istiyoruz. Değilse bu davaya zarar verecek her aktör, bu vatana, bu millete ve devletimize zarar verecek her hamle kendisine dönecektir. Süfli emelleri için eğilecek her aktörü bu davaya gönül verenler doğrultacak güçtedir.
Bu unutulmamalı...
Bursamızın yeni başkanına görevi hayırlı olur inşallah.

Binnur Günay / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum