Vatandaşa Bedava KoronaVirüs maskesi dağıtımı başladı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatıyla, Sağlık ve Ulaştırma Altyapı Bakanlığı’nın koordinasyonunda 20-65 yaş arası vatandaşlarımıza maske dağıtılacaktır. işte o maskelerin linki ve nasıl alınacağı hakkında video ve resimli anlatım...

Vatandaşa Bedava KoronaVirüs maskesi dağıtımı başladı?
05 Nisan 2020 - 21:32 - Güncelleme: 06 Nisan 2020 - 00:42

Bedava KoronaVirüs maskesi nereden alınır Resimli anlatım.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğanın talimatıyla 20 yaş üstü ve 65 yaş altı vatandaşlarımıza üçretsiz maske dağıtılması talimati verildi. peki bu maskeler nasıl alınır. işte resimli anlatımı.
İlk öncemaske.epttavm.com adresine tıklıyoruz.
Karşımıza Bu sayfa çıkacak?

Buradan gerekli bilgileri dolduruyoruz, Öncelikle TC No kimlik nomuzu giriyoruz doğum tarihimizi belirtiyoruz adımızı ve soyadımızı yazıyoruZ. Önemli nokta ise evimizde yaşadığımız diğer bireyler içinde aynı formdan bilgilerini girerek eşimiz ve çocuklarımız içinde alınabiliyor. bunun için de... 
Ailenizden Kişi ya da Kişilerin T.C. Kimlik Bilgilerini Eklemek için TIKLAYINIZ seçeneğine tıklayıp yine ad soyat ve TC Kimlik nomuzu girerek devam ediyoruz.

En son ise İkamet adresimizi ve üyelik sözleşmesini kabül ediyorum, işaretleyip ve ayrıca ben robot değilim seçeneğinide tıklayarak sipariş ver butonuna basabilirsiniz.
Verdiğiniz sipariş bir hafta içerisinde PTT kargo ile evinize gelecek.

Ücretsiz 5 Adet Cerrahi Maske 3 Katlı Nasıl Sipariş Edilir video anlatım




Ayrıca her hafta aynı şekilde siparış verilebilir. her hafta bir kez hakkınız var.
İşte Cumhur başkanlığı tarafından açıklanan genelge.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum