SAKARYA' KAYNARCA BÜYÜKYANIK MAHALLESİ ve BAZI YERLER'DE SEL SULARI ALTINDA KALDI.

Sakarya'Kaynarca Büyükyanık Mahallesin'de aşırı yağış nedeniyle bugün köyün bazı bölgelerinde sel suyu hayatı olumsuz etkilerken Büyükyanık Mahallesi Muhtarı Sayın Şaban Çimen Selden etkilenen bölgelerde Büyükyanık Mahallesi Esnaflarından Açıcı hafriyat Haşim Açıcı'nın iş makineleri ve Mahallede bulunan Diğer İş makinesi sahipleri Ramazan Çimen ve İdris Köseoğlu'da iş makineleyle Mahalle' de selden etkilenen bölgelere yardım ederek selden olumsuz etkilenen yerler için gerekli çalışmaları sürdürüyorlar. Büyükyanık Mahallesi Muhtarı Sayın Şaban Çimen' bu doğal afetten bir an önce kurtulmak için elinden geleni yaparak çaresiz bir şekilde sel sularının çekilmesini beklemesi aslında Büyükşehir Belediyesi'nin bu bölgeler için yeteri kadar tedbir çalışması yapmadığını gösteriyor.

SAKARYA' KAYNARCA BÜYÜKYANIK MAHALLESİ ve BAZI YERLER'DE SEL SULARI ALTINDA KALDI.
08 Temmuz 2023 - 14:06 - Güncelleme: 08 Temmuz 2023 - 22:37

Sakarya'da gece saatlerinde başlayan sağanak, il genelinde hayatı olumsuz etkiledi.

Şehrin birçok noktasında su taşkınları yaşanırken, Kaynarca ilçesi de sağanaktan etkilendi. İlçenin Büyükyanık, Turnalı, İşaret, Ortaköy, Hatipler, Birlik, Yeşilova ve Abdurrahmanlar Mahallelerinde su taşkınları meydana geldi.

Bazı tarım arazileri, caddeler ve evlerin bahçeleri sular altında kaldı.

Ayrıca, Büyükyanık Mahallesi'nde bulunan bir Tavuk çiftliği de su baskınında yetişmekte olan tavuklar boğularak telefoldu.

Çiftlikte yaklaşık 20 bin civciv telef oldu. Öte yandan, belediye ekipleri, su taşkınları sebebiyle yaşanan olumsuzluklarla mücadele etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum