ÖSO Nedir?

ÖSO, sizin dediğiniz şey, yani 'El Kaide' kalıntıları ve de bir terör örgütü değil. Ya ne? Hani 'ne işleri var bizim ülkemizde, kendi ülkelerine gidip savaşsınlar' dedikleriniz var ya; işte onlar...

ÖSO Nedir?
31 Ocak 2018 - 03:27

Zeytin Dalı (gerçi sen Zeytin Dalı bile demiyorsun, belki kontrollü operasyondur) operasyonuna 'destek' diyecek, sonra da kalkıp ÖSO ya çakacaksın.
Bak bunu dolaylı yapma. Senin niyetin anlaşılıyor, refüze oluyorsun.

ÖSO, sizin dediğiniz şey, yani 'El Kaide' kalıntıları ve de bir terör örgütü değil. Ya ne?
Hani 'ne işleri var bizim ülkemizde, kendi ülkelerine gidip savaşsınlar' dedikleriniz var ya; işte onlar.
Aralarında El Kaide'den gelmişler de olabilir. Bu dahi örgütün El Kaide 'kalıntısı' olduğunu göstermez. Öyle olsa bütün dünya bu örgütü 'meşru muhalefet' olarak kabul etmez.

Sizin ne yapmak istediğinizi bu ülke insanları anlamıyor mu sanıyorsunuz?

Yani yapabilirseniz bu operasyonda ÖSO yu devre dışı bırakmak istediğinizi. O olmadı, operasyonu El Kaidecilikle lekelemek istediğinizi. O da olmadı, Hiç olmazsa operasyona maruz kalmış Amerikan lejyonuna sanki El Kaidecilerin hışmına uğramış gibi bir maske takmak istediğinizi.

Yani Türkiye ne yapsın; ülkesi için savaşmak isteyen Suriyelilere s..ktir mi çeksin. Bunu yapsın da 'tamam işte Suriye'yi, işgale gittiler, emperyalist bunlar' diye zıplayın öyle mi?

ÖSO, Türkiye'nin yanında savaşıyorsa bu durum o operasyona meşruiyet sağlar. Bu olmasın, Türkiye tek başına kalsın da uluslararası arenada daha kolay suçlansın istiyorsunuz değil mi?

Peki Amerikancı lejyonların hapishanelerden DEAŞ lıları, 'Türkiye ile savaşmak üzere' boşalttıklarına,silahlarını iade edip saflarına kattıklarına niye bir şey demiyorsunuz?

Ya siz mecbur musunuz sürekli olarak Amerika'nın ve FETÖ nün borazanına üflemeye; hep böyle uğursuz işlere talip olmaya?


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum