Libya'nın En Güçlüsü Oldu!

Libya'ya karadan girmesi havadan siha operasyonları derken en son ulusal mutabakat Hükümeti ile resmen doğu Akdeniz'i Türkiye'nin ellerine verdi. gelin bugün kardeş topraklardan kalleş topraklara oradan da yeni Türkiye'ye uzanalım...

Libya'nın En Güçlüsü Oldu!
04 Mayıs 2020 - 22:19 - Güncelleme: 04 Mayıs 2020 - 23:01

Darbeci general darbeci Hafter'in kendi milis güçlerinin kontrolünde olan bölgede darbe gerçekleştirerek yönetime el koyduğunu devletin başına geçtiğini iddia etmesi ve kendini devlet başkanı ilan etmesi hırsızlık hastalığına mübtela olan birinin başkalarından mal çalma imkanı bulamayınca kendi evinin bir odasından mal çalıp diğer odasına götürmesine benzer.

Libyada Son durum?

Libya'da bunlar yaşanırken Türkiye Libya'nın en önemli gücü olmayı başardı, siyasi bürokrasiden tutun saha faaliyetler ne kadar inanılmaz hamleler le rakiplerini oyun dışı itti.

Libya'ya karadan girmesi havadan siha operasyonları derken en son ulusal mutabakat Hükümeti ile resmen doğu Akdeniz'i Türkiye'nin ellerine verdi. gelin bugün kardeş topraklardan kalleş topraklara oradan da yeni Türkiye'ye uzanalım.

Ülke Postası yazarı inci salar 1 mayıs 2020 tarihinde yapmış olduğu analizde, libyada neler oluyor sorgusuna cevap veriyor. Makaleyi okumak için tıklayınız>>>

Ayrıca Bu gün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan: ''Meşru Libya yönetimine verdiğimiz desteği devam ettirerek, bölgeyi yeniden bir barış beldesi haline dönüştürmekte kararlıyız.''açıklamasını yeniledi.
Makale;Ahmet Varol
Video;Akıncılar


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum