Lale Devri çocukları 3

Çok merak ediyorum ne zaman edep edeceksiniz

Lale Devri çocukları 3
02 Aralık 2017 - 00:14
Çok merak ediyorum ne zaman edep edeceksiniz . Çok merak ediyorum ne zaman saygı göstereceksiniz . Hadi o makamda kalarak CHPyi bitirdin bunu anladım . CHP ideolojini nasıl bitirdin . Buna nasıl müsade ettiler . Nasıl müsade ettiniz ha Mustafa Kemalin askerleri . Nasıl böyle olmasına izin verdiler . CHP bu kadar gerile gerile faşist kapitalist ve faşist emperyalist devletlerin kucaklarında oturamaz . CHPnin içinde yerli milli olanlar CHPye sahip çıkmalı . Tek iktidar umudunu,dış ülkelerle birlikte kaosla araması,sahte belgeleri çıkıp kürsüden sallaması CHP içindeki Milli ve Yerli isimler varsa ki var . Birkaç tane tanıyorum . Bunlar harekete geçip CHPyi alsınlar . Faşist kapitalist,faşist emperyalist kucaktan .
CHPye gönül vermiş kardeşlerle muhabbet ettigimizde;sordugum soru şu olur hep . CHPnin misyonu ve vizyonu var mı . Yani CHPnin hedefleri var mı diye sordugumda bir cevap alamadım .
Yüzyıl önceki gibi degil mi .
Tıpkı İttihat Terakki gibi degil mi .
Tek dertleri AbdulhamitHanın gitmesiydi . O gitsin yeterdi onlar için . Abdulhamitten sonrasını hiç düşünmediler belli ki; 2.Meşrutiyetten yani Abdulhamiti indirdikten sonra ülkeyi 7 yıl idare edemediler .
Abdulhamiti yıkanların torunlarıyla mücadele ediyoruz şimdi . Bu dönemde kalem sallamayı nasip ettigi için rabbime şükrediyorum .
CHPnin boşta olsa muhalefetlik yapacagım algısından kopmalı . Kendine yerli ve milli misyon ve vizyon kurmalı . Aksi halde daha çok kucak degiştirirler .
Kendi seçmenlerine yazık .
En azından Kılıçtaroglundan daha zekisi vardır diye düşünüyorum . Aksi hali çok acı ve gülünç bir durum çünkü .


Yakup Erdem/Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum