Kullandığınız Kozmetik Ürünlere Dikkat.... Kanser Olabilirsiniz !...

Kullandığınız kozmetik ürünlere dikkat, kanser olabilirsiniz

Kullandığınız Kozmetik Ürünlere Dikkat.... Kanser Olabilirsiniz !...
13 Aralık 2016 - 15:19 - Güncelleme: 21 Mart 2018 - 10:26

Kullandığınız kozmetik ürünlere dikkat, kanser olabilirsiniz. Kişisel bakım ve makyaj günümüzde oldukça önemli. Eskiden bir tek bayanları ilgilendiren kişisel bakım artık erkeklerinde oldukça ilgisini çekiyor. Kullandığımız günlük kremler, cilt bakım ürünleri, parfümler eğer doğru yerden alınmaz ise bir çok sağlık sorunları ile bizi baş başa bırakabilir. Bunlarda en basiti cildimizde yaşayacağımız alerjik sorunlar olabilir. Merdiven altı diye tabir edilen işletmelerden aldığımız markasız ürünler kanser riski taşımaktadır. Bu yüzden kullandığımız ürünlerin kim tarafından üretildiği ve ne kadar güvenli olduğu bizim için önemlidir. Sırf maliyeti düşürmek için içine insan sağlığını tehdit edecek kimyasallar eklenip piyasaya sürülen ürünler bir çok hastalığı da beraberinde getiriyor.

 

Kimyasal  Ürünler Yerine Doğal Ürünler Tercih Edilmeli


Kanser  hastalığının artması, insanların katkısız, doğal ürünlere ilgisini arttırmıştır. Tıpkı yediğimiz içtiğimiz besinlerin doğal ve organik olmasını istediğimiz gibi, vücudumuza kullandığımız( sürdüğümüz) malzemelerinde doğalını tercih etmeliyiz. Bu konuda bilgi veren Kozmetik Uzmanı: Abdullah Soydan organik ürünler konusunda uyardı. Türk menşeli Farmasi ürünlerinin hem organik hem de dini anlamda sıkıntı yaratmayacak ürünler olduğunu belirtti. Bu ürünler sizleri ve ailenizi korur   dedi. Ayrıca organik ürünlerin tanıtımını yapan Abdullah bey bir kaç ürün içinde detaylı bilgi verdi. Farmasi firmasının kanserojen ürünler konusundaki hassasiyetini de dile getirdi.

Evdeki malzemeler ile rahatlıkla yapacağımız  ürünler yapılabilir. Doğanın bize sunduğu nimetlerden faydalanmak hem daha az para ile hemde sağlıklı ürünlerle cildimize bakmak en güzeli olacaktır. Piyasada satılan ürünler alınacaksa da bunların nerede ve ne şartlarda üretildiğini bilmek  gerekmektedir. Tanınmış, ismini ispatlamış ürünler kullanılmalıdır. Pazarda yada köşe başında  satılan ürünlere itibar etmeyiniz. Karşılaştığınız herhangi bir sorunda vakit geçirmeden doktora başvurun. Alerji ve egzama başta olmak üzere bir çok sağlık sorununa maruz kalınacağı unutulmamalıdır.

ülke postası/Emine Sarı


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum