Korona Çin Malı mı?

Korona virüsüyle baş edemeyen ve vatandaşlarına karşı "Süper Devlet" karizması çizilen ülkeler, süreci ve maliyetini Çin'e fatura etmeye hazırlanıyorlar...

Korona Çin Malı mı?
19 Nisan 2020 - 20:39 - Güncelleme: 21 Nisan 2020 - 22:58
Ülkemizde de Hükümetin çuvallayacağını umud eden; bu süreçte bile "Acaba bize iktidar yolu açılır mı?" hesap kitabına girip sonuç alamayan (bazı) adresler ve tabi sosyal medya ortamında "Klavye Koronası" gibi yalan, iftira ve feyk görüntülerle saldırganlaşan ve ortamı kirletme gayretinde olanlar da oldu.
Hamd olsun; Devletiyle, Hükümetiyle, Yerel Yönetimleriyle, birlik, dirlik içinde ve İktidar-Muhalefet kamplaşmasına girmeden her seçmenden gelen duyarlı kardeşlik örnekleriyle süreci yönetiyoruz. Ve inşallah az acıyla tamamlayacağız.


Bu arada Çin'e fatura etme işini bilemeyiz; ancak bildiğimiz, şahit olduğumuz bir şey oldu bu süreçte: "Çin Malı" vurgusundaki "kopya" anlamında politikacılara bu Milletin tahammülü yok! Kendi kumaşından ve kendi ürünü olan ve kendisi gibi bildiği Politikacıları seçiyor ve destekliyor.
Bursa özelinde de belirtmeliyim ki; tüm Belediyeler duyarlı bir şekilde üstüne düşeni yapıyor ve Kamu çalışanları da öz veriyle görevinin başında fedakarlık yapıyor. "Evde Kal; Huzurla Kal!"..Çünkü Devletin görev başında!

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum