KOLONYALİSTLERİN KURDUĞU KLON DEVLET : ABD.?

Malum ABD, Amerika kıtasına kolonyalist olarak giden İngilizler ve Avrupalılar tarafından kurulmuştur. Bu devlete bu iki yapıdan KLONLANMIŞ, "KLON devlet"te diyebiliriz. ABD'nin bu özel durumunu hesaba katmayan hiç bir analiz doğru bir analiz olmaz...

KOLONYALİSTLERİN KURDUĞU KLON DEVLET : ABD.?
07 Ocak 2021 - 22:22 - Güncelleme: 07 Ocak 2021 - 22:30
Malum ABD, Amerika kıtasına kolonyalist olarak giden İngilizler ve Avrupalılar tarafından kurulmuştur. Bu devlete bu iki yapıdan KLONLANMIŞ, "KLON devlet"te diyebiliriz. ABD'nin bu özel durumunu hesaba katmayan hiç bir analiz doğru bir analiz olmaz, keza ABD normal/spontane kurulmuş bir devlet değil ki, keza devletleri millet(ler) kurar, Amerika(lı) diye bir millet yok ki, aslında var, yerli Amerikalılar en başta Kızılderililer var, yani ABD'nin normal bir devlet olması için Kızılderili'ler tarafından kurulması gerekirdi, oysa ABD'yi kolonyalistler kurdular, göçmenler kurdu da diyemeyiz, çünkü ABD'de kurulan koloni eyalet/devletleri bizzat İngiltere kraliçesinin verdiği yetki belgeleriyle kurulmuştur, her ne kadar aslan payı İngiltere'ye düşse de büyük bir kıta olduğu için Almanlar, Fransızlar arasında pay edilmiş, İspanyollar ise paylaşım için İngiltere ile yaptıkları savaşta büyük bir yenilgiye uğradıkları için geri çekilmek zorunda kalmışlardır.

İşin aslını,  yani KOLONYALİSTLERİN kurduğu ve bu nedenle halen bu kolonyalist zihniyetin GÖRÜNMEZ bir şekilde etkin ve hakim olduğu bu ikili kolonyalist yapıyı "Anglo-ABD" ve "ALMO-ABD" olarak epey süredir bu iki farklı TANIMLAMA şeklinde yazmaktayım. Bakmayın ABD'de İngilizce konuşuyor olmasına, dil seçimi için yapılan refandumu Almanca kıl payı kaybetmiştir, bundan da anlaşılacağı üzere ABD'nin bir yarısı İngiltere ise diğer yarısı ALManya'dır.

Kısaca ABD için İngiltere ve Almanya'dan KLONLANMIŞ ve yönetim düzenini de buna göre (İKİLİ YAPI olarak) dizayn etmiş KLON  bir devlettir demek mümkündür. 

Alın size Dünyada eşi olmayan KLONLANMIŞ (ve yapay)  bir devlet modeli; ABD, seçim sistemine bile bakınca bu garabetlik durumu anlamak mümkün, yok TEMSİLCİLER MECLİSİ, yok KONGRE, yok SENATO, yok BAŞKAN ve hatta seçimle gelen Başkan yardımcısı, yer yüzünde bir örneği olmayan entarasan bir model, herkesin birbirini İKİLİ YAPI üzerinden sıkı sıkıya kontrol ettiği, hem çok kullanışlı ve çok pratik bir sistem, hem de İŞLER SARPA SARDIĞINA başa bela olacak çok karışık ve kötü bir sistem, ikisi bir arada, bugüne kadar birinci şık oldu, ancak bundan sonra ikinci şık olacak. 
İşler yolunda iken garabet sistem mükemmel işledi, ancak işler kötüye dönüşünce bu sisteminin ABD'nin başına bela olacağını göreceğimiz o MİLAD (düğmeye basıldı ve) BAŞLADI.

İki ayrı KLONDAN oluşturulan bu yapay devlet söz konusu iki klonun barış içinde yaşadığı sürece bu iki farklılık ABD için sorun teşkil etmedi,  ancak bu ikili yapı (İng. ve ALM) arasında çıkacak sorun ve/ya eskiye dayalı ezeli rekabet durumu ilk önce ABD içerisinde etkileşime girecektir, bu kaçınılmazdır, bu gibi şeyler önce kuyrukların sallanmasıyla başlar, malum ha kuyruk ha klon aynı şey bir anlamda.

Daha önceki analizlerimde büyük kapsamlı bir Dünya savaşı çıkacak ise bu önce ABD'nin içerisinde başlar demiştim, bunun neden böyle olacağının detayını yazdım, ABD'nin; iki dünya savaşına yol açan İngiltere'den ve Almanya'dan KLONLANMIŞ bir olması gerekçe olarak fazlasıyla yeterlidir sanırım. 

ABD,  yahudilerin de bir acayip şekilde KLONLAŞARAK olağanüstü güç kazandıkları bir merkez olmuştur, İngiltere'den giden PÜRİTENLER (Britan/Ada Yahudileri) EVANGALİST olarak kolonileşmişlerdir (mezhep/cemaatleşme hatta ayrı bir din), özellikle Almanya'dan kaçan sefaradlar ise KATOLİKLEŞEREK güç kazanmışlardır, malum İngiltere kökenli Yahudiler klonlaştiklari Evangalizm şemsiyesi altında Cumhuriyetçi, Katoliklik altında kriptolaşan Sefaradlar ise Demokrat Partili olmuşlardır.

Yani anlayacağınız birinci ve ikinci Dünya savaşlarında birbirine hasım ve rakip olan aşkanazlar ve Sefaradların rekabeti ABD'de cumhuriyetciler ve Demokratlar şeklinde rakip kamplarda (ikili yapı kapsamında)  devam etmektedir, elbette durduk yere böyle bir iddiada bulunmuyoruz, SOMUT OLGULAR bu gerçeği, yani ABD içerisindeki DUALİZMİ  gösteriyor, göstermek ne kelime kusuyor artık  ya da iyiden iyiye kusmaya başlayacak bundan sonra. Balayı dönemi bitti zira. 

İngiltere kökenli püritenler (ya da aşkanazlar) ve Protestanlar (kısaca WASP'lar) Cumhuriyetçi Parti ile temsil edilirken, AVRUPA/Almanya kökenli olup Katolikleşen sefaradlar ile Katolikler Demokrat Parti tarafından temsil edilirler, alın işte size birinciler İNGİLTERE, ikinciler ALMANYA'dır (ya da klonları).

Kutsal Roma Cermen İmparatorluğu'nun kuruluşunda Vatikan ile İttifak yapan Cermanya, o günden beri Vatikan ile olan İttifakını sürdürmektedir, neden böyle bir ittifakı bıraksın ki, zira bu ittifak sayesinde KATOLİKLİĞİ ustaca kullanmaktadır, işte bu yüzden Almanya Almanya'dır, sadece bu mu? elbette bu değil, Almanya sefaradlar Yahudileri de ustaca kullanmasını bilmiştir, tıpkı çok usta bir şekilde Aşkanazları kullanan İngiltere gibi, işte bunlar yüzünden Almanya Almanya'dır, İngiltere İngiltere'dir, çok alakasız gibi duracak ama ne yazikki Osmanlı bunları -kendi çıkarına- kullanamadığı için çöktü, kullanamadığı gibi onları kendine düşman etti, haklıydı o ayrı bir konu, haklı olması çöküşüne engel olmadı, yahudiyi kullanmak onun BEŞ BİN YILLIK AKLI BİRİKİMİNİ KULLANMAK demektir, bunu becerebilen İngiltere ve Almanya'nın durumu ortada, bu AKIL SAYESİNDE klonlarından ABD gibi süper bir güç dahi kurabildiler. (Bu iyidir  demiyorum, ben sadece analiz YAPIYOR, somut durumu ortaya koyuyorum) 

Bugüne gelirsek ABD için çöküş başladı diyebiliriz miyiz, hem diyebiliriz hem de diyemeyiz, çünkü henüz ne olacağını zaman gösterecek, ben sadece şunu diyebilirim ABD'yi süper güç yapan taraflardan en güçlüsü olan İngiltere ABD'nin bu misyonuna son verdi, ABD için vakit doldu ve düğmeye basıldı, yeni dünya düzeni Pekin'den başlayan, İstanbul'dan geçerek, Londra'ya uzanan HİTERLAND üzerinde kurulacaktır, iki şık var ya bu proje buna engel olmak isteyen ABD bertaraf edilerek başarılacak, ya da ABD gücünü ortaya koyup, mevcut statükoyu muhafaza edecek, ya da ipek yolunun kontrolünü ele geçirecek, ancak ben ABD'nin başarılı olabileceğini düşünemiyorum, çünkü ABD bugüne kadar Çin'e engel olmak için attığı adımların hiç birinde başarılı olamadı, Çin'in petrol tedariki yapabileceği Vanezualla'da darbe yapmak istedi başaramadı, Çin'e petrol satan İran üzerinde başarılı olamadı,
Saddam'ı ve Kaddafi'yi yıktı Irak ve Libya'ya hakim olamadı, İpek yoluna engel olmak için Kırgızistan'da Fetocu bit darbeye kalkıştı başarılı olamadı, ipek yolunun güvenliği için güçlü bir Türkiye'ye engel olamıyor (S-400'ler, Karabağ, Suriye Libya, Akdeniz v.s.) 

Örneklerden de anlaşılacağı üzere ABD için süper güç olma karnesi hezimetlerle dolu, şayet bunu kabullenmez ve geri çekilmez ise ABD iç savaşı sürpriz olmaz, İngiltere için bu çocuk oyuncağı, ya da ABD'nin KLON bir DEVLET olmasının faturasıdır da diyebiliriz, hem İngiltere'nin hem Almanya'nın uzun elleri/kolları ABD'nin içindedir, işte biri Cumhuriyetciler, bir diğeri de Demokratlar olarak hem de gözümüzün önünde, bunca lafı boşa dökmedik her halde, ABD'nin gerçeklerinden uzak analizler yapılacak, onun "klon bir devlet oluşu" gerçeğinden uzak analizlerin tümü çöptür,  acizane olarak, keza bunu izah ettim, "Amerika" diye bir millet yok ki, ABD diye spontane kurulmuş bir devlet olsun, ABD klon bir devlettir, onun kaderi onu klon olarak husule getiren kolonyalist yapıların elindedir,  o iki yapıdan biri kendi tuğlasını çektiğinde neler olur neler ve cok yakında buna şahit olacağız.

Kaynak; Fahrettın Yesil

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum