Trump ne yapmaya çalışıyor?

Trump, çok büyük ihtimalle yargılanacak ve hatta çok büyük ihtimalle mahkum olacak. Trump'ın "Obamagate" dediği "Pizzagate" dosyasıyla yap(a)madığını, şimdi ona karşı yapacaklar...

Trump ne yapmaya çalışıyor?
07 Ocak 2021 - 22:13
ABD'yi bir millet değil,  kıtayı sömürmek için gelen kolonyalistler kurmuştur,  milletin değil, kolonyalistlerin kurduğu bir devlet olmasi hesabıyla,  ABD bu kolonyalist yapılarca döllenmiş bir devlettir ve bu kolonyalistler devlete insiye etmiş durumdadır, bu nedenle ABD'de İKİLİ YAPI (DUALİZM) hakimdir. (Cumhuriyetçiler ve Demokratlar) 

Bu konuyu zaten bir önceki yazımda yazdım, esas olarak Trump'dan söz etmek istiyorum.

Trump ne yapmaya çalışıyor? 

Trump, çok büyük ihtimalle yargılanacak ve hatta çok büyük ihtimalle mahkum olacak.
Trump'ın "Obamagate" dediği "Pizzagate" dosyasıyla yap(a)madığını, şimdi ona karşı yapacaklar, keza Pizzagate dosyasını açsaydı başta Obama olmak üzere çok ciddi bir KODAMAN kesim mahkum olurdu, ancak -sanıyorum- ucu İngiltere'ye (hanedan üyelerine) dokunduğu için Trump bu dosyayı açamadı, ucunu gösterip açar gibi yaptı ama ne yazıkki açamadı, onun yapmadığını ona karşı yaparlar mı? mutlaka yapacaklardır, çünkü Trump ABD devleti aleyhinde kararlar aldı, ABD'yi geri çekmek, içe kapamak istedi, bu aynı zamanda İPEK YOLU PROEJESİNE dolaylı da olsa destek olmak anlamına gelmektedir.

Bir deyim var "filler tepişir olan alta kalanlara olur",  Trump için durum tam da böyle ABD'deki İKİLİ YAPI tepişiyor, olan Trump'a oluyor, işte tam da bu noktada Trump kendini garanti altına almaya çalışıyor.

Malum ABD'de hukuk çok esnektir, anayasada yer almasa dahi ABD'de hukuk üretmek zor değildir, kanımca bir ihtimal Trump "başkanlığı vermem", "kaos ve kargaşa çıkartırım" şantajiyla "DOKUNULMAZLIK" almaya çalışıyor, dün ki olaylar sonrası böyle bir garantiyi almış da olabilir, çünkü Biden'in Trump'a çağrı yapması ve akabinde Trump'ın eylemcilere "Evinize dönün" çağrısı yapması bu ihtimali güçlendiriyor.

Keza Trump'ın ABD üzerinde bir ağırlığı söz konusu dahi olamaz ABD'de ağırlığı olacak tek etken ABD'yi kuran kolonyalist devletlerdir,  en başta İngiltere ve Almanya'dır, işte bu iki fil tepişiyor, ama alta kalan Trump oluyor, neden? hiç te adil değil, şayet İngiltere Trump'a sahip çıkmıyorsa bu da onun ayıbıdır.
(Belki de çıkmıştır ve Trump dokunulmazlığı almıştır, bunu henüz bilmiyoruz, zaman gösterecek)

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum