Kalleşliğin kitabını yazıyorlar?

Türkiye'ye yeniliyorlar ama Afrin'i Esed rejimine teslim ediyorlar. Zira galip olan sanki Esed rejimi...

Kalleşliğin kitabını yazıyorlar?
23 Şubat 2018 - 19:14

Türkiye'ye yeniliyorlar ama Afrin'i Esed rejimine teslim ediyorlar. Zira galip olan sanki Esed rejimi. Tek dertleri Türkiye; kim kazanırsa kazansın ama sakın Türkiye kazanmasın. Zaten bu terör devletini de Türkiye'ye karşı kurmuyorlar mı?

Ama ne demiştik; o silahları da o hainlerle birlikte gömeceğiz!

Savunma konseptimiz değişti, hainlerin ülkemize saldırmasını beklemeyeceğiz. Hainler nerede ise orada bulup imha edeceğiz. 40 yıl boyunca hata yaptık PKK 50 bin can aldı, 1 trilyon dolar zarara yol açtı. Bundan böyle hain nerede ise orada bulup imha edeceğiz.

Esed'in misyonu vakti geldiğinde Suriye'nin anahtarını İsrail'e teslim etmektir, hal böyle olunca Türkiye sahaya inip, oyunları bozunca dansöz gibi oynamaya başladılar. Esed'in rolü de, Daes'in, PKK/PYD'nin de rolü aynıdır, hepsi aynı amaç uğruna kullanılan maşalardır.

Diğer bir taraftan, ABD Sözcüsü Doğu'daki PYD'lilerin Afrin'e doğru hareket ettiğini açıklıyor. Aklı sıra bizi korkutacağını mı sanıyor?

Yahu bunlar bizim nasıl bir millet olduğumuzu zerre kadar anlamamışlar! Demek ki Erdoğan "Hiç Osmanlı tokadı yememişler" diye boşuna demiyor. Bunlar gerçekten böyle ucuz demeçlerle, ağır silahlarla donattıkları bir kaç soysuz, vatansız, işbirlikçi hainlerle bizi korkutabileceklerini sanıyorlar. Bizi kendileri gibi sanıyorlar. Bilmiyorlar ki bu millet savaşa/şehadete düğüne gider gibi gidiyor... Bunu hem bilemezler, hem de hafzalaları asla alamaz.

Tüm çakallarını Afrin'e yığmalarından şunu anlamalıyız; bunları burada ümüklerinden yakaladık. Eğer burada bellerini kırarsak bir daha bu PYD denen satılmışlar kendilerini toparlayamaz ve psikolojik olarak çöküşe geçerler. Bunun farkında oldukları için tüm güçlerini Afrin'e yığmaya başladılar..!

O satılmışların patronu onları Afrin'e gömeceğimizi hesap edemiyor. Gerçi ne farkeder, o satılmışların alayı cehennemin dibini boylasa ne farkeder?

Onlar aylığı 100 $ satın alınmış soysuzlardan oluşmuyor mu?

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum