Kut'ül Amare Değerlendirmesi?

Bu kadarına da pes diyorum artık pes, adamlar aklımızla alay ediyor, bu milleti salak yerine koyuyorlar, hem de devlet kanalı TRT'de...

Kut'ül Amare Değerlendirmesi?
23 Şubat 2018 - 19:07

Kut'ül Amare dizisinin ilk bölümü ve dünkü bölümü arasındaki değerlendirme, yahu bu diziye feto şeytanlığı karışmış sanki, arka fonda sinsice supliminal mesajlar içeriyor, ilk bölümünde biri erkek bir kadın iki İngiliz ajanı, onlarca Osmanlı askerinin elinden "kahramanca" bir mücadele ile kaçıp kurtuldular, orada Osmanlı askerleri o denli beceriksiz resmedilmişlerdi ki tepki göstermemek elde değil, İngiliz ajan tavuk öldürür gibi Osmanlı neferi öldürüyor.

 

Dünkü bölümde aynen birinci bölümdeki gibi kendini tekrar etti, yine aynı ajan onlarca Osmanlı neferinin içinden "çok başarılı" bir şekilde kaçtı, üstelik bu kez askerlerin başında Süleyman Askeri gibi bir komutan vardı (Not baş rolde oynuyor) bu yetmezmiş gibi bu bölümde Arap aşiret liderleri İngilizle işbirliği yapan "HAİNLER" olarak gösterildi. Aynen tipik ittihatçı söylemlerde olduğu gibi, dizinin gerçek "KAHRAMANI" ise sanki İngiliz ajanı.

Bu Konuda sizin değerlendirmenizide beklerim...

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum