GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ MİLLET SOFRASI İFTAR PROGRMI

Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Millet Sofrası iftar programında Gelecek Partisi İl Başkanı Av. Sn. İsa Mesih Şahin, İstanbul Büyükşehir belediye başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu, ve CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu konuşma yaptı....

GELECEK PARTİSİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞININ DÜZENLEDİĞİ MİLLET SOFRASI İFTAR PROGRMI
27 Mart 2023 - 00:33 - Güncelleme: 27 Mart 2023 - 02:37
Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Millet Sofrası iftar programına Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu ile Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra Saadet Partisi Genel Başkanı Sn.Temel Karamollaoğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Sn. Gültekin Uysal, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ile Millet İttifakı’nı oluşturan partilerin il başkanları, Gelecek Partisi Kurucu üyeleri ve teşkilatları ile çok sayıda vatandaş ile Basınında katıldığı İftar programı..
 
İlk olarak kürsüye gelen Gelecek Partisi İstanbul İl Başkanı Av. Sn. İsa Mesih Şahin bir selamlama konuşması yaparken daha sonra söz alan İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu da iftar organizasyonundan dolayı Gelecek Partisi’ne teşekkür etti.
Ardından kürsüye gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof.Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu ise şunları kaydetti:
 
Yaşadığımız deprem felaketinde hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Rabbimden bu mübarek gecede bir daha böyle bir acı yaşatmaması için niyazda bulunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi aziz eylesin dedi ve konuşmasına şöyle devam etti.
Gelecek Partisi Genel Başkanı Pro.Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu' Temel ilkenin sevgi olduğunu. Ötekileştirmeyi
Kutuplştırmayı ve düşmanlaştırmayı şiar edinenlere karşı Muhabbeti, Sevgiyi, Uzlaşıyı egemen kılacaklarını belirten Sn. Davutoğlu, Anadolu’nun her bir köşesine sevgi tohumları ekeceklerini söyledi.
ve aynı zamanda önemli ilkelerinin muhabbet olduğunu ifade eden Sn. Davutoğlu, “Kin ve nefret oluşumuna son vererek siyasette muhabbet kültürünü egemen kılacağız diyerek, İstanbul’umuzun bu aziz köşesinden bütün ülkemize sesleniyoruz sözleriyle, Kin ve nefret diline son vereceğiz derken. Muhabbet dilini egemen kılacağız sözleriyle, Yunus Emre’nin sevgi kültürünü egemen kılacağız.” diye konuştu Sn. Davutoğlu...

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum