CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ile birlikte Bağcılar'da açılış törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sn.Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ile birlikte Bağcılar'da açılış törenine katıldı. İmamoğlu'nun seçimleri kazanmaları durumunda Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacağını vurgulayan Kılıçdaroğlu, "O zaman, İstanbul'a hizmet ederken bugün önüne konan bütün engelleri tek tek aşacak" dedi. İmamoğlu ise, "Her hizmetimizin toplumun ve yaşadığımız alanın önemli meselelerine çözüm bulması noktasında bir karakter oluşturuyor, markalaştırıyor ve İstanbul'da kalıcı bir stratejik sonuca erişsin istiyoruz" diye konuştu. CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu, Bağcılar'da İBB tarafından düzenlenen Ebubekir Meydanı ve İBB Kadın Bağcılar Hizmet Merkezi'nin açılış törenine katıldılar...

CHP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Sn. Ekrem İmamoğlu ile birlikte Bağcılar'da açılış törenine katıldı.
26 Mart 2023 - 13:41 - Güncelleme: 26 Mart 2023 - 14:25
'İMAMOĞLU CUMHURBAŞKANI YARDIMCISI OLARAK DA GÖREVİNİ YAPACAK'

Ekrem İmamoğlu'nun seçimi kazanmaları durumunda cumhurbaşkanı yardımcısı olarak da görev yapacağını belirten CHP Genel başkanı ve Millet ittifakı 13.Cumhur başkanı adayı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu, "Ekrem Başkan'la beraber bütün belediye başkanlarımız depremden hemen sonra soluğu deprem bölgesinde aldılar. Herkese hizmet veriyorlar. Herkese hiçbir ayrımcılık yapmıyorlar. İstanbul hepimizin gözbebeği ve kadim bir şehir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. İmamoğlu, Allah nasip ederse cumhurbaşkanı yardımcısı olarak da aynı zamanda görevini yapacak. O zaman, İstanbul'a hizmet ederken bugün önüne konan bütün engelleri tek tek aşacak ve hedef İstanbul diyecek, hedef Türkiye diyecek, hedef kalkınma diyecek, hedef büyüme diyecek. Bunların hepsini gerçekleştirecek" dedi.

Cumhur Başkanı yardımcısı olarak ismi ön plana çıkan ikinci isim olan Ankara Büyükşehir belediye başkanı Sn. Mansur Yavaş'la ilgili de konuşan Sn. Kılıçdaroğlu, "İkinci adayımız, Cumhurbaşkanı Yardımcımız Sn. Mansur Yavaş. Elinden gelen bütün gücü gösterecek. Neden, İmamoğlu, neden, Yavaş? Bizim tarihimizde iki önemli başkent var; Osmanlı'nın Başkenti İstanbul, Cumhuriyet'in Başkenti Ankara. Demek ki, iki başkenti yöneten güç, iki başkenti yöneten aktör aynı zamanda cumhuriyetimizin en önemli yılında yani yüzüncü yılında cumhurbaşkanı yardımcısı olarak görev yapacaklar. İki başkente de, iki kadim kente de hizmet verecekler" diye konuştu.

Bağcılar Yeni Meydanı'na Ve Kadın Merkezine Kavuştu 13. Cumhurbaşkanı adayı, CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu ve Cumhurbaşkanı yardımcısı adayı, İBB Başkanı Sn. İmamoğlu, ‘Bağcılar İBB Kadın Merkezi’ ve Bağcılar Ebubekir Meydanı’nın açılışlarında birer konuşma yaptı. İmamoğlu ile birlikte Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sn. Mansur Yavaş’ın da cumhurbaşkanı yardımcılığına aday olduğunu hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Benim tek güvencem, bu ülkenin insanları, sizlersiniz. Birlikte hak, hukuk, adalet için mücadele edeceğiz. Emin olun bunu gerçekleştireceğiz diye konuştu...

Sn. İmamoğlu da, "Bugün İstanbul Bağcılar'da gördüğünüz bu şık alan kapalı pazarı, otoparkı, İBB Kadın'ı, sosyal tesisleri ve hemen arka tarafınızda bu arada yine hızla tam sürat yükselen bir şantiyemiz var. İçinde kreşimiz var, kapalı spor salonumuz, yüzme havuzumuz. Bir çok mekanlarıyla sosyal alanları, çağdaş bir proje daha geliyor derken İktidarada gönderme yapan Sn. İmamoğlu, Şunu söyleyeyim. Yani şu platform kadar bir yerden temel olmaz. Yani yirmi birinci yüzyılda çarpık, demirleri bağlanmış ve orada sadece pompanın borusunun ucundan akan betonu göstererek 'Betona bak, betona bak' diye açılış yapılmaz. Buna ancak gülelim arkadaşlar. Buna vallahi gülelim.. Demeyelim ama üzülecek halimiz var o ayrı.  Bu nerede olur ?  Ancak Salı, pazarına gelirsiniz, 'marula bak, marula bak' dersin ama 'Betona bak, betona bak' denmez" ifadelerini kullanarak İktidarın Deprem bölgesindeki Hastahane temelini işaret etti.

 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum