GELECEK PARTİSİ' GENEL BAŞKANI Prof.Dr. Sn. Ahmet DAVUTOĞLU' CNR EXPO SANAYİCİ FUAR ZİYARETİNDE..!!

GELECEK PARTİSİ’ GENEL BAŞKANI Prof.Dr. Sn. Ahmet DAVUTOĞLU' CNR EXPO SANAYİCİ FUAR ZİYARETİNDE..!! Kurucular kurulu Genel başkan yardımcısı Abdullah Teber’ in ve Bir çok Gelecek Partililerin katılımıyla CNR EXPO Metal sanayi fuarında sanayici iş insanlarını Standların’ da ziyaret ederek gündem ile ilgili fikir paylaşımaların’ da bulunan’ Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ Sanayici İş insanları tarafından takdirle karşılandı.!

 GELECEK PARTİSİ' GENEL BAŞKANI Prof.Dr. Sn. Ahmet DAVUTOĞLU' CNR EXPO SANAYİCİ FUAR ZİYARETİNDE..!!
05 Mart 2022 - 17:18 - Güncelleme: 06 Mart 2022 - 00:49
GELECEK PARTİSİ’ GENEL BAŞKANI Prof.Dr. Sayın. Ahmet DAVUTOĞLU', CNR EXPO SANAYİCİ FUAR ZİYARETİNDE..!!

Kurucular kurulu Genel başkan yardımcısı Abdullah Teber’ in ve Bir çok Gelecek Partililerin katılımıyla CNR EXPO Metal sanayi fuarında sanayici iş insanlarını Standların’ da ziyaret ederek gündem ile ilgili fikir paylaşımaların’ da  bulunan’  Gelecek Partisi Genel Başkanı Sayın. Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’ Sanayici İş insanları tarafından takdirle karşılandı.!

Sanayici İş İnsanlarının’ Sn. Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu’na Enerji ve Yakıt pahalılığı ne olacağı soruldu ve Sanayici İş insanları, işletmelerinin Hammadde tedariği sıkıntısını dile getirirken ve Aldıkları siparişlerinin Çoğunun fiyat istikrarsızlığı nedeniyle sipariş iptallerinin olduğu söylendi, Aynı zamanda Döviz kurlarındaki oynamalardan mütevellit  iş verimliliğini yakalayamadıklarını dile getirdiler.!

Sanayici İş insanları şöyle derler’ Eğer sanayici korunmaz kollanmaz ve çözümleri konusunda yardımcı olunmaz ise önümüzdeki süreçte sanayide zor şartların getireceği sıkıntılar sanayicilere başka alternatif arayışlarına zorlanmaları demektir, üre GELECEK PARTİSİ’ GENEL BAŞKANI PROF.DR. Sn. AHMET DAVUTOĞLU, CNR EXPO SANAYİCİ FUAR tim sektörünü iyice zayıflatacaktır dediler..!

Gelecek Partisi Genel başkanı Prof. Dr. Sn. Ahmet Davutoğlu’ Sanayici İş insanlarını dinledikten sonra’ başka programlarına katılmak üzere’ Fuar alanından ayrıldı.!!
 

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum