DEVA PARTİSİ YENİKAPI MİLLET SOFRASI İFTAR PROGRAMI

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Partisinin İstanbul teşkilatının Düzenlemiş olduğu Yenikapı iftarında konuştu. DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan partisinin İstanbul teşkilatının iftarında konuştu DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan partisinin İstanbul teşkilatının iftarında konuştu Açıklaması DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Endişeye mahal yok. Buradayız ve ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracağız. 85 milyonu, tüm milletimizi, 14 Mayıs'ta yazmaya başlayacağımız ve tüm dünyaya örnek olacak demokrasi hikayemize davet ediyorum. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Endişeye mahal yok. Buradayız ve ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracağız. 85 milyonu, tüm milletimizi, 14 Mayıs'ta yazmaya başlayacağımız ve tüm dünyaya örnek olacak demokrasi hikayemize davet ediyorum." dedi.Partisinin İstanbul İl Başkanlığınca, Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftarda konuşan Babacan, 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlattı.Cumhurbaşkanlığı seçimini, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını ifade eden Babacan şunları kaydetti:"İnşallah 29 gün sonra İstanbul damgayı demokrasiye, atılıma basacak. 29 gün sonra İstanbul, bu ülkenin kaderini değiştirecek. İleri demokrasiden, çoğulculuktan, katılımcılıktan vazgeçmeyeceğiz. Hukuk devletinden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. 14 Mayıs'ta öyle bir seçim yapacağız ki Türkiye kazanacak. Sağcı-solcu demeden, muhafazakar-seküler demeden, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez demeden, Sünni-Alevi demeden hep beraber 'daha fazla demokrasi' diyeceğiz ve adayımız sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ülkemizin 13. cumhurbaşkanı yapacağız."diyerek teşkilatına seslendi..

15 Nisan 2023 - 21:37
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da 14 Mayıs'ta yapılacak seçimleri Millet İttifakı'nın kazanacağına inandığını söyledi.
Uzlaşmanın ve hoşgörünün hakim olduğu bir iklimde bu ülkenin çözülmeyecek hiçbir sorunu olmayacağını kaydeden İmamoğlu şöyle devam etti:
"Millet İttifakı, işte bu çözümün altyapısını kurduğu için çok değerli bir oluşumdur. Türkiye demokrasisi adına belki de tarihi bir oluşumdur. Demokratik siyasetin her şeyden önce bir tevazu işi olduğunu unutmamak gerekir. Siyasetçilerin, yöneticilerin bir imtiyazı asla olamaz, olmamalıdır. Seçimle gelirler, görevlerini yaparlar, ceketlerini alır evlerine dönerler."


DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Endişeye mahal yok. Buradayız ve ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracağız. 85 milyonu, tüm milletimizi, 14 Mayıs'ta yazmaya başlayacağımız ve tüm dünyaya örnek olacak demokrasi hikayemize davet ediyorum.

 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Endişeye mahal yok. Buradayız ve ülkemizi içinde bulunduğu derin krizden çıkaracağız. 85 milyonu, tüm milletimizi, 14 Mayıs'ta yazmaya başlayacağımız ve tüm dünyaya örnek olacak demokrasi hikayemize davet ediyorum." dedi.
Partisinin İstanbul İl Başkanlığınca, Yenikapı Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde düzenlenen iftarda konuşan Babacan, 14 Mayıs seçimlerine az bir süre kaldığını hatırlattı.
Cumhurbaşkanlığı seçimini, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun kazanacağını ifade eden Babacan şunları kaydetti:
"İnşallah 29 gün sonra İstanbul damgayı demokrasiye, atılıma basacak. 29 gün sonra İstanbul, bu ülkenin kaderini değiştirecek. İleri demokrasiden, çoğulculuktan, katılımcılıktan vazgeçmeyeceğiz. Hukuk devletinden vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz. 14 Mayıs'ta öyle bir seçim yapacağız ki Türkiye kazanacak. Sağcı-solcu demeden, muhafazakar-seküler demeden, Türk, Kürt, Arap, Laz, Çerkez demeden, Sünni-Alevi demeden hep beraber 'daha fazla demokrasi' diyeceğiz ve adayımız  
Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nu ülkemizin 13. cumhurbaşkanı yapacağız."

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum