Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başımızın üstünde yeri vardır

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu ülkede taş üstüne taş koyan, üreten, ihracat yapan, insanımıza istihdam sağlayan her sanayicinin başımızın üstünde yeri vardır" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Başımızın üstünde yeri vardır
13 Eylül 2021 - 20:05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Şişecam Polatlı Fabrikası Yeni Üretim Hattı Açılış Töreni”ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"YATIRIMCILARIMIZIN YANINDA DURMAYI SÜRDÜRECEĞİZ"


Yaklaşık 12 bin kişiyle istihdam sağlayan Şişecam'ın pazar payı 86 yıldır istikrarlı bir şekilde artıyor. Bu ülkede taş üstüne taş koyan, üreten, ihracat yapan, insanımıza istihdam sağlayan her sanayicinin başımızın üstünde yeri vardır. Türkiye'nin potansiyeline inanan, ekonomimize güvenen tüm yatırımcılarımızın yanında durmayı sürdüreceğiz.

"DAHA DEMOKRATİK BİR ÜLKE İDEALİNDEN HİÇBİR ZAMAN VAZGEÇMEDİK"


Şişecam 86 yıllık mazisiyle Türk ekonomisinin hangi zorluklardan geçtiğinin en güzel örneğidir. 2002 Türkiye'si ekonomik belirsizliklerin, terörün, baskıların kol gezdiği bir ülkeydi. Maruz kaldığımız onca saldırıya rağmen daha demokratik bir ülke idealinden hiçbir zaman vazgeçmedik. Tabanca mermisi bile yapamayan bir ülkeyken bugün kendi füzesini yapan bir ülke haline geldik. Akıncı ile bir üst lige çıkardığımız filomuzu, muharip insansız uçak sistemimizin de devreye girmesiyle dünyanın 1 numarası haline getireceğiz.

"2022'NİN SONUNDA BANTTAN İNDİRMEYİ PLANLIYORUZ"


OSB'ler 2 milyon 200 bine yakın emekçimizin ekmek kapısı oldu. Birileri ısrarla 'Türkiye'de fabrika yok' diyerek bizden ziyade sanayicimize hakaret etmeyi sürdürüyor. Türkiye artık doğru zamanda teknolojilere yatırım yapan bir ülkedir. Elektrikli aracımızı 2022'nin sonunda banttan indirmeyi planlıyoruz. TEKNOFEST 21-26 Eylül'de Atatürk Havalimanı'nda başlıyor.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum