Erdoğan: Son nefesimize kadar çalışacağız

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizin başarıya ulaşması için son nefesimize kadar çalışacağız" dedi.

Erdoğan: Son nefesimize kadar çalışacağız
13 Eylül 2021 - 20:05
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Polatlı'daki Sakarya Zaferi'nin 100. Yılı Kutlama Programında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde:

"TÜRK MİLLETİ, MİLLİ MÜCADELESİNİ YENİ BİR BAŞLANGIÇ HALİNE GETİRDİ"


Kahramanlarımız isimlerini tarihe cesaretleri ve kanlarıyla kazımışlardır. Anadolu'dan atılmak istenen Türk milleti, milli mücadelesini cumhuriyet ile yeni bir başlangıç haline getirdi.

"CÜMLE ALEME GÖSTERDİK"


Milli iradenin gücü önünde ne vesayetin ne sosyal mühendislik hesaplarının ne terör örgütlerinin ne darbelerin duramayacağı gerçeğini cümle aleme gösterdik. Yönümüzü hep geleceğe dönüp, istikametimizi belirleyerek oraya doğru yürüyoruz. Dışarıdan ve içeriden pek çok engeli aşarak bugünlere nasıl geldiysek, inşallah menzile de o şekilde ulaşacağız.

TÜRKİYE'NİN 2023 HEDEFLERİ


Türkiye'nin yaşadığı saldırıların sadece birini bile kaldıramayacak ülkeler var. Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'yi muasır medeniyet seviyesinin üzerine çıkarma mücadelemizin başarıya ulaşması için son nefesimize kadar çalışacağız. Milletimiz, Milli Mücadele günlerinden bu yana sahip olduğu o derin irfan hasletiyle tercihini hep ülkesi ve kendisi için doğru olandan yana kullanmıştır.

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum