Arifiye’de Sağlık Camiası İftarda Buluştu

Arifiye’de Sağlık Camiası İftarda Buluştu

GÜNDEM Yayın: 13 Mart 2026 - Cuma - Güncelleme: 13.03.2026 16:41:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
57 okunma
Takip EtGoogle News

Arifiye’de Sağlık Camiası İftarda Buluştu: Ramazan’ın Birleştirici Ruhuna Anlamlı Program

Sakarya’nın Arifiye ilçesinde Ramazan ayının birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu pekiştiren anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Arifiye İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programı, sağlık camiasını aynı sofrada bir araya getirdi.

Programa İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Selin Tunalı Çokluk, başkan yardımcıları Uzm. Dr. Yaprak Çelik ve Uzm. Dr. Neşe Aşıcı ile Arifiye İlçe Sağlık Müdürü Dr. Deniz Tekiner Erdoğan katıldı. İftar programında ayrıca aile hekimleri, ilçe sağlık müdürlüğü personeli ve aynı binada hizmet veren Arifiye 2 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu ekibi de yer aldı.

Ramazan ayının manevi atmosferinde gerçekleşen buluşmada sağlık çalışanları, yoğun çalışma temposunun dışında bir araya gelme ve sohbet etme fırsatı buldu. Programda personelle yakından ilgilenen İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Kayhan Özdemir, sağlık çalışanlarının toplum sağlığı için gösterdiği fedakârlığa dikkat çekti.

İftar programında konuşan Özdemir, tüm hekimlerin ve sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutlayarak sağlık hizmetlerinin başarısında ekip ruhunun ve dayanışmanın önemine vurgu yaptı. Sağlık çalışanlarının özverili çalışmalarının toplum açısından büyük değer taşıdığını ifade eden Özdemir, bu tür buluşmaların kurum içi dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.

#
Ek Fotoğraflar
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

ss