Sare Hatun AÇIKLIER,in Kıymetli Oğlu Dünya evine girdi

ABONE OL

İSTANBUL' Enerji bir-sen Kadın komisyonu Başkanı'' Sare Hatun AÇIKLIER, in Kıymetli Oğlu TC Zeytinburnı evlendirme sarayında düzenlenen HANDAN ve MEHMET'İN nikah Töreni ile Dünya evine girdi...

İSTANBUL’ Enerji bir-sen Kadın komisyonu Başkanı’’ Sare Hatun AÇIKLIER, in Kıymetli Oğlu ,Mehmet’in  Nikah törenine Çok sayıda iş dünyasınında katıldığı törene Nikahları kıyıldı. 

Haberin Geniş Resim Galerisi

Sare Hatun AÇIKLIER, in Kıymetli Oğlu ,Mehmet'in Düğün Resileri

‘İkitelli  ‘’KOSGEB’’ Personeli ve Deprem uzmanı  sayın’ Kadir SÜTÇÜ’ beyinde teşrifleriyle nikah salonunda pandemi kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen nikah töreni merasimi katılımcılarla birlikte’ Kadir SÜTÇÜ’ beyin nikah şahitliği eşliğinde Evlenen çiftlerimizin mutluluğunu paylaşmak üzere Ülke Postası Gazetesi’ ve tüm törene katılanlar olarak nikahları, Nikah memuru eşliğinde kıyılan evliliklerinin ilk adımında çiftlere bir ömür boyu mutluluklar ve saadetler dileriz.

''Kadir SÜTÇÜ nün Yorumu''
Sare Hatun AÇIKLIER hanımefendi;

Deprem tahmin dersi aldı. Depremleri tahmin etmeye başlayan çalışkan öğrencilerimden biridir. Biricik oğlunun nikah şahitliğini yapmamı istedi. Bende çalışkan öğrencimin isteğini yerine getirdim. Handan ve Mehmet çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledim.
Tarihe bir not düştüm.

                                                                                                                           
 Haber . Şefik arman
 

enerji bir sen istanbul