VEHBİNİN KERRAKESİ?

Zarrap davası 'Atilla Davasına' na dönüştü

VEHBİNİN KERRAKESİ?
28 Kasım 2017 - 21:36
Zarrap davası 'Atilla Davasına' na dönüştü. Böylece CIA-FETÖ-CHP üst yönetimi işbirliği de iyice sırıttı. 2008 krizinden bu yana Amerika, kırmızı görmüş boğalar gibi önüne gelene saldırıyor. Yakaladığını haraca bağlıyor. Memelerinden kan gelinceye kadar sağıyor. Krizin faturasını onlara yıkıyor. Kimin payına ne düşerse. Bu bir Deli Dumrul öyküsüdür.

Türkiye'yi bir türlü ketenpereye getirememişti. O kadar uğraştı olmadı. Türkiye son 15 yılda milli gelirini yükseltti ya. Şimdi bu artı değere el koyacak. Kuzey Afrika ve Mezopotamya ülkelerinin durumu ortada. Suudi prensler tutuklu; servetlerine 'yolsuzluk' bahanesi ile el konuldu. Katar'ın haracı da kesildi. Sıra İran'la Türkiye'ye geldi. Ama bunlar sert lokma. Kolay yutulacak gibi değil. O zaman Zarrap'ı kullan Türkiye'yi kendi mahkemende tazminata mahkum et, haracını kes. Suç ne? Ambargo zamanı el altından İran'la yapacağı ticareti Türkiye yaptı şimdi onun gelirini geri istiyor. Tıpkı Volkswagen'e yaptığı gibi.

Bu uğurda yapmayacağı uğursuzluk yok. Zaten yapmadığı da kalmadı. En son hamle de bu; Zarrap yerine Atilla Davası...

Bu dikilmiş gömleğin davası CIA koordinatörlüğünde yürütülüyor. Her şey ayarlı. Savcısı, hakimi. tanıkları, jürisi. Ayak işlerini FETRÖ cüler yürütüyor. Mübaşirlik onlarda. Davanın bayrağını yurt içinde Kılıçdaroğlu sallıyor.

'Yurt dışına para gönderdin mi, söyle bakayım, hııı.....'
'Gönderdin, gönderdin...
Al sana banka dekontu, al sana swift kodu.'


Ya madem böyle güçlü deliller, kodlar var; gidip Cumhuriyet başsavcısına versenize. Nedir öyle o; çocuk oyunu gibi.
İşte bu yüzden Cumhurbaşkanı ile mahkemelik. Ortada iki milyonluk tazminat davası var. Bakalım mahkeme nasıl sonuçlanacak. Gösterdiği belgeler gerçekse kazanır. Hem de Erdoğan'a 90+4 golü atmış olur, maç biter. Yok sahteyse yandı gülüm keten helva. 2 Milyon liralık tazminatı CHP nin sırtına yıkacak.

Bu dava hukuk değil, guguk davası. Guguk kuşu, gözü dönmüş Amerika. Geçenden 5, geçmeyenden 10 akçe. Türkiye o köprüyü başınıza yıkar. Buna gücü var. Öyle kolay olmayacak tazminat tahsil etmek. Küçük hesapçılar bunu hala 'Erdoğan meselesi' sansın. Erdoğan devrilse o tazminat, onun yerine gelenden alınacak. Lamı cimi yok. Bir tek Erdoğan direnebilir. Bu memleketin insanının emeğine yıllardır el koydukları artık yeter. Türkiye insanı o haracı da, Erdoğan'ın kellesini de size vermeyecek.

Firuz Türker / Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum