Türkiye O Ülkeye Türk Bayrağını Dikecek!

Türkiye kazandıkça Libya ve Akdeniz'de yükseliyor, Recep Tayyip Erdoğan'ın sitrejik adımları artık daha güçlü olmaya ve küresel olarak daha çok his edilmeye başladı. Bir çok ülkede bu durumdan tedirgin olarak korku ile bekliyor, Yunanistan geri adım atıp anlaşma ve uzlaşma yolları arıyor...

Türkiye O Ülkeye Türk Bayrağını Dikecek!
29 Haziran 2020 - 03:58

Türkiye kazandıkça Libya'da uluslararası rekabet kızışıyor, Libya ile imzalanan antlaşmalardan sonra Türkiye’nin Doğu Akdeniz ve Libya’da attığı adımlar çok net sonuçlar doğurdu ve yunanistan Güney Kıbrıs Rum yönetimi İsrail ve Mısır’ın Türkiye'yi devre dışı Bırakan anlaşmaları nerdeyse tamamıyla devre dışı kaldı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ortak basın toplantısı düzenleyen İtalya Dışişleri Bakanı Libya konusunda çalışmalıyız artık ihtilafın sona ermesi lazım her iki tarafında sürekli silah yığması devam etmemeli dedi. Bu durumu Karşı tarafta olanların saf değiştirmesi mi yoksa geri adım atması mı  siz karar verin, ama herkes biliyor ki Türkiye AkDeniz’den ve Libya'dan vaz geçmeyecek.

Türk egemenliği genişledikçe Dünya'ya söyleyecek sözümüzde artıyor, Türkiye Recep Tayyip Erdoğan Önderliğinde ve yürüdüğü her toprağa açtığı her yelkenle Dünya’nın yeni limanlarına asil Türk bayrağını dikiyor. 

Video Analiz: Akıncı
 


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum