Ter Bezlerinin Alınması ile Terlemeye Son?

Terlemek bizleri rahatsız eden sağlıklı bir olay olsa da bazı insanlarda hormanal bozukluktan dolayı fazla terleme durumları görülmektedir

Ter Bezlerinin Alınması ile Terlemeye Son?
26 Kasım 2017 - 02:00 - Güncelleme: 29 Ocak 2018 - 01:08

Terlemek bizleri rahatsız eden sağlıklı bir olay olsa da bazı insanlarda hormanal bozukluktan dolayı fazla terleme durumları görülmektedir. Öyle ki kendisini ve dolayısıyla çevresindekileri bile rahatsız edecek seviyede. Bunu önlemek için modern tıbbın imkanlarından faydalanarak ufak bir operasyonla ter bezlerini aldırmak mümkün. Tabi ki akla ilk gelen sorular şunlar: Ter bezlerimi nasıl bir operasyonla aldırabilirim? , Operasyondan sonra dikiş izi kalacak mı, Ter bezi aldıran kişinin genel sağlık durumu vs. vs. Tabiki her insan kendi sağlığı için endişe duymakta haklı ancak bu operasyon basit operasyonlar sınıfına girdiğinden çok riskli değil. Az riskli mi? Sakin olun korkmanıza gerek yok. Her gün arabanıza binerken risk almıyormusunuz yada yapmış olduğunuz doğal davranışlarda. İnsan hayatında her şey de az da olsa risk var. Şimdi gelelim sorularımızın cevaplarına

Ter bezleri hangi operayonlarla alınabilir.

1 Estetik cerrahi yöntemiyle kesi yapılıp ter bezi çıkartılarak

2 Liposuction yöntemi kullanılarak

Daha fazla yöntem olmasına rağmen en çok tercih edilen operasyonlar bunlardır. Bu konuda hekiminizden daha detaylı bilgi alabilirsiniz.

Maalesef kısa süreli olsa da operasyon sonrası dikiş izi kalıyor. Bazı kişilerde kalıcı izler de kalması olasılık dahilinde.

Genel sağlık durumunuzun ise iyi olmasında fayda var. Bu sayede daha çabuk iyileşme gösterirsiniz ve daha az risk almış olursunuz.

Sağlıklı günler diler şimdiden geçmiş olsun deriz.


FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum