Ordumuzun zafer naralarını özbeöz Türk yurdu olan Batı Azerbaycan'da duyacağız.

Batı Azerbaycan Temsilcisinin sözlerine göre, yıllardır Azerbaycan topraklarını işgal eden, Batı Azerbaycan diye bilinen şuanki Ermenistan topraklarından o bölgenin öz halkını o dönemde Sovyetler Birliği'nin kovan ve ülkelerini tekuluslu devlete dönüştüren Ermenilere yıllarca bütün dünya, Türkiye hariç, arka çıktı..

Ordumuzun zafer naralarını özbeöz Türk yurdu olan Batı Azerbaycan'da duyacağız.
23 Eylül 2020 - 23:02
Batı Azerbaycan Topluluğu Ankara temsilcisi

Bu sözleri yaptığı basın açıklamasında Batı Azerbaycan Topluluğu Ankara temsilcisi Derya Akdemir söyledi.

D.Akdemr artık Ermenilerin hiçbir şekilde hak ve hukuk dilinden anlamadığını, Karabağda Ermenilece işgal edilmiş olan toprakların biran kahraman Azerbaycan ordusu tarafından işgalden kurtarılması gerektiğini özellikle dile getirdi.

Batı Azerbaycan Temsilcisinin sözlerine göre, yıllardır Azerbaycan topraklarını işgal eden, Batı Azerbaycan diye bilinen şuanki Ermenistan topraklarından o bölgenin öz halkını o dönemde Sovyetler Birliği'nin kovan ve ülkelerini tekuluslu devlete dönüştüren Ermenilere yıllarca bütün dünya, Türkiye hariç, arka çıktı, Azerbaycan'a karşı çifte standart uygulandı: ''Ama artık buna ''dur'' - diyecek güçlü bir Azerbaycan ordusu var ve bu ordu ülke lideri sayın İlham Aliyev'ın sadece bir emrini bekliyor.

Dün Şemkir tarafta gerçekleşen provakasyon eylemi de artık bardağı taşıran son damla oldu, vurulan İHA kahraman Azerbaycan ordusunun gücünü bir daha kanıtlamış oldu. Batı Azerbaycan Topluluğu Ankara temsilciliği olarak Azerbaycan devletinin, Azerbaycan ordusunun sadece yanındayız demekle yetinmiyoruz, bizler Azerbaycanız, bizler esir yurtlarımızın sesiyiz. Bu savaş sadece burda bitmeyecek, Sayın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in de söylediği gibi biz eninde sonunda kendi öz dedemizden, babamızdan kalan topraklara günün birinde geri döneceğiz.

O gün çok ta uzakta değil. İnşaaallah, Ordumuzun zafer naralarını özbeöz Türk yurdu olan Batı Azerbaycan'da duyacağız.''

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum