Müslümanların felaketine batı sadece kına yakar!

Gazeteler, Batı’dan Siyonistlerin Kudüs’e ve Mescidi Aksa’ya insanlık dışı saldırılarına tepi gelmediğini yazıyor. Nasıl gelsinler ki...

Müslümanların felaketine batı sadece kına yakar!
16 Mayıs 2021 - 22:09
Gazeteler, Batı’dan Siyonistlerin Kudüs’e ve Mescidi Aksa’ya insanlık dışı saldırılarına tepi gelmediğini yazıyor.
 
Nasıl gelsinler ki, Siyonistler Filistin’e düşman, Batılılar ise bütünüyle Müslümanlara düşman. Baksanıza Fransa, ordusundaki küfür cephesinin baskısıyla camileri gözetim altına aldığını açıklıyor. İngiltere İsrail’e destek veriyor. Almanya kendi ülkesindeki camileri bombalıyor. Avusturya, hükümeti Başbakanlık binasına İsrail Bayrağı çekmekle, Viyana Kuşatmasının intikamını mı almak istiyordu acaba? Diğer batı ülkelerinin, hele hele Amerika’nın destek ve suskunluğu ise bu eşkıya devletine güç vermeye devam ediyor. Bütün bunlar da yetmiyor, daha felaketlisi, Yahudileşmiş Arap devletleri ve zenginleri efendileri Batılıların güdümünde, bu alan sağır ve dilsiz kalarak manen destek veriyor
 Batılıdan bundan başkasını beklemek mümkün değildir. Niye? Çünkü Batılılar

Müslümanların uğrayacağı bütün felaketlerde kına yakarlar. Çünkü küfür tek millettir. Bunun içindir ki, 1400 yıl önce Yüce Yaratıcımız uyarmış:

 “Yahudileri ve Hıristiyanları dost edinme-yin. Zira onlar birbirinin dostudurlar. İçinizde onları dost tutanlar, onlardandır. Şüphesiz Allah zalimler topluluğuna yol göstermez.” (Maide; 5/51)
 Ancak Siyonizm’in zevali yakındır. İsrail etrafındaki İslam ülkelerinin er ya da geç uyanacakları bir günü görecektir. Filistin Devleti kendi İHA’sını, kendi füzesini üretmeyi başardı. Onları da kullanmaya başladı.
 
Yüce Yaratıcımızın bu ayetteki vaadi ger-çekleşecekse, Siyonistler bu topraklarda varlıklarını sürdüremeyeceklerdir. Tarihin bize sunduğu ders de bu yöndedir: Mazlumlar hep galip gelmişlerdir. 
 
Dua edelim, Rabbim o günleri Müslümanlara göstersin.
Dua edelim, hala çocuklarını Amerikalara ve Batılı ülkelere eğitime gönderenlere idrak ve şuur versin. Biiz belayı hak etmedikçe Allah kullarına zulüm vermez!

Kaynak: Muhsin İlyas Subaşı, Ülke Postası

FACEBOOK YORUMLAR

YORUMLAR

  • 0 Yorum